Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Papes Čakstes, viesu māja

Papes Čakstes, viesu māja

Čakstes, 3 - 10 ккомна, 3. stāvs, Pape, Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3477
(+371) 26402386
(+370) 65790213
Juridiskais nosaukums : Papes Čakstes
Reģistrācijas numurs : 42103029021
Juridiskā adrese : Rucavas novads
Banka : AB DnB NORD bankas AGBLLT2X
Konta numurs : LV48RIKO0002013011917
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Tūristu nometnes vai viesu nams "Papes Čakstes" atrodas teritorijā, Latvijas Republikas, Liepājas rajons, Rucavas novads, ciematā pāvestu. Tūrisma centrs, kas atrodas vienā no skaistākajām vietām, no ornitoloģijas rezerves Latvijas abās pusēs, kas ir ezers (300m.) un Baltijas jūras (250m.)

Naktsmītnes 2, 3 un 4-vietīgas istabas ir 30-60 €, un pārtikas atbilstoši izvēlnē. Jūsu izvēles - 10 Istabas: 5 no tām ar visām ērtībām, citu 5 - ar kopumā. Atlaides, kas uzturas ilgāk par 3 naktis no 5 līdz 20%.

Rezervējot sēdvietas iepriekš - 30 - 100% no avansa. Atrunas var veikt tikai pēc tam, priekšapmaksa būs!

Konts DnB NORD Latvija Liepājas filiāle LV48RIKO0002013011917

Lai samazinātu meklēšanas laiku tūrisma bāzi, administrācija piedāvā savus pakalpojumus. Atpūtnieki iepriekš, norādot apmeklējuma, nāk jebkurus pārvadājumus Palangā, Lietuvā, un Liepājā, Latvijā, un aicinājumu uz pamatnes pa tālruni:

+370 657 90213 (direktors).
+370 672 96396
+371 26402386

30-40 minūšu laikā pēc tam, kad jūs ieradīsieties auto.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas30 - 60 € Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Papes ezers (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairāk   Pludmales Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Medības un makšķerēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 176633
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1373141


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Visi banneri