Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Ganību dambis 25a, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67382564
(+371) 29559346
(+371) 29180988
(+371) 67392248
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA "Ergoss" dibināta 1997. gadā. Apvienojot, īpašnieku pieredzi un zināšanas, veicot mērķtiecīgu tirgus izpēti un analīzi tika aizsākta uzņēmējdarbība kokapstrādē un kokapstrādes izejmateriālu tirdzniecības sfērā. Rūpīgi atlasot, apmācot savu darbiniekus, sekojot visām izmaiņām un tendēncem celtniecības, kokmateriālu ražošanas, tirzniecības jomās, nu jau vairāk kā septiņu gadu mūsu darbības laikā - esam kļuvuši pietiekoši spēcīgi kā uzņēmums un attīstījuši servisa kvalitāti. Visu šo gadu laikā ar intensīvu darbu uzņēmums ir ieņēmis stabilu pozīciju koksnes plātņu (saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes) tirzniecības jomā. Izveidota apjomīga klientu datu bāze, nodibinātas ilggadējas sadarbības partneru attiecības. Klienti mūs pazīst un konkurenti ar mūms rēķinās Mūsu moto: radošs, intensīvs darbs un kvalitatīva atpūta. Tāpēc attieksme pret klientiem un pircējiem mūsu uzņēmumā vienmēr ir bijusi profesionāla, ļoti augstā līmenī, atklāta un tieša. Pēc intensīva darba ir nepieciešama laba atpūta lai uzkrātu enerģiju un pozitīvas emocijas jaunai darba nedēļai, tāpēc mūsu, "Ergoss", draudzīgais kolektīvs regulāri atpūšas pie Latvijas ūdeņiem un labprāt savā pulkā uzņem arī klientus un visus interesentus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Kokapstrāde Skatīt vairākKokmateriāli, tirdzniecība Skatīt vairākPasūtījumu piegāde Latvijā Detaļu urbšana, frēzēšana Apdares materiāli    Koksnes plāksnes Skatīt vairāk   Finieris Skatīt vairāk   Finieris, saplāksnis    OSB plāksnes    Laminētais finieris    Koksnes plātnes KSP (preskartons)    Finiera atgriezumi    Skrūves un stiprinājumi Mēbeles Skatīt vairāk   Mēbeļu plāksnes    Mēbeļu izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk   Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma Skatīt vairāk   Mēbeļu detaļas un sagataves Bērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošana    Mājas kokos    Smilšu kastes    Putnu būri, barotavas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 44590
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1796313

Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Visi banneri