KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ergoss, SIA, Baumarkt

Ergoss, SIA, Baumarkt

Ganību dambis 25a, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67382564
(+371) 29559346
(+371) 29180988
(+371) 67392248
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
SIA "Ergoss" dibināta 1997. gadā. Apvienojot, īpašnieku pieredzi un zināšanas, veicot mērķtiecīgu tirgus izpēti un analīzi tika aizsākta uzņēmējdarbība kokapstrādē un kokapstrādes izejmateriālu tirdzniecības sfērā. Rūpīgi atlasot, apmācot savu darbiniekus, sekojot visām izmaiņām un tendēncem celtniecības, kokmateriālu ražošanas, tirzniecības jomās, nu jau vairāk kā septiņu gadu mūsu darbības laikā - esam kļuvuši pietiekoši spēcīgi kā uzņēmums un attīstījuši servisa kvalitāti. Visu šo gadu laikā ar intensīvu darbu uzņēmums ir ieņēmis stabilu pozīciju koksnes plātņu (saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes) tirzniecības jomā. Izveidota apjomīga klientu datu bāze, nodibinātas ilggadējas sadarbības partneru attiecības. Klienti mūs pazīst un konkurenti ar mūms rēķinās Mūsu moto: radošs, intensīvs darbs un kvalitatīva atpūta. Tāpēc attieksme pret klientiem un pircējiem mūsu uzņēmumā vienmēr ir bijusi profesionāla, ļoti augstā līmenī, atklāta un tieša. Pēc intensīva darba ir nepieciešama laba atpūta lai uzkrātu enerģiju un pozitīvas emocijas jaunai darba nedēļai, tāpēc mūsu, "Ergoss", draudzīgais kolektīvs regulāri atpūšas pie Latvijas ūdeņiem un labprāt savā pulkā uzņem arī klientus un visus interesentus.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaumaterialien, Baukonstruktionen Holzbearbeiteung mehr DetailsHolz, Handel mehr DetailsBestellunglieferung nach Lettland Detaļu urbšana, frēzēšana Materialien der Bearbeitung    Koksnes plāksnes mehr Details   Finieris mehr Details   Sperrholz    OSB Platte    Laminētais finieris    Holzplatten KSP    Finiera atgriezumi    Schrauben und Befestigungselemente Möbel mehr Details   Mēbeļu plāksnes    Möbel, Produktion mehr Details   Möbel nach individuellem Auftrag mehr Details   Möbelhalbzeugen Bērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošana    Mājas kokos    Smilšu kastes    Vögelhäuschen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 44948
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1810860


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dvina, Gasthaus
Dvina, GasthausNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Jolanta, Hotel
Jolanta, HotelAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Jura putni, Museum
Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Vidzemes logi, Türen und Fenster
Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Visi banneri