Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aldari, motelis

Aldari, motelis

Liepu iela 7, Pastende, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3251
(+371) 29446246
(+371)63221253
(+371)63221253
Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
Reģistrācijas numurs : 49001010506
Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteFaili
Apraksts

Viesnīca "Aldari" atrodas Talsu novada Pastendē, Skolas ielā 4, muižas parka malā. Blakus ir ezers. Viesnīcā ir septiņi divvietīgi un trīsvietīgi numuriņi - katrā no tiem ir duša, tualete, TV un ledusskapis.Viesnīcas viesiem ir pieejama virtuve. Ir iespēja svinēt kāzas un jubilejas 60 cilvekiem divās zālēs. Viesnīcā ir medību trofeju ekspozīcija. Viesnīcas pagalmā koku paēnā ir iespēja kurināt ugunskurus, cept šašlikus, viesnīcā pieejams internets. Viesnīcas pagalmā ir autostāvvieta. Šķērsojot gleznainu salu muižas parkā, viesnīcas iemītnieki var atjaunot spēkus vai sarīkot sacīkstes Pastendes skolas stadionā. Viesnīca atrodas 4km no Talsiem, netālu ir Usmas ezers, Mordangas ezers, Laumu dabas parks, Sabile, Kuldīga un Ventspils.

   Ilgstošos komandējumos esošiem firmu darbiniekiem piedāvājam atlaides.

Papildus visām gultasvietām iespējams izguldīt līdz 40 cilvēkiem lielākās telpās.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Moteļi Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 260912
Meklēšanas rezultātos parādīts : 549689


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Visi banneri