Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indāni, lauku māja

Indāni, lauku māja

Indāni, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29259272
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Iespēja samīļot trušus, kazlēnus un jērus, izskraidīties pa pļavu, kurināt ugunskuru un cept līdzi paņemtās desiņas.
Cena: 2 EUR/ no personas, bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

2020. gada nogalē tapis meža namiņš, kur var baudīt jauku pikniku (cena - 20 EUR/h).

Āra ekskursija (arī kūts apskate), piknika vieta un WC ir pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Valodas: latviešu, krievu, angļu (nedaudz)

Piezīmes: Lūgums, pieteikties iepriekš.
Atrodas 9,5 km no Kandavas.

Piedāvā - apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus, nelielu ekskursiju pa saimniecību, piknika vietas. Par iespēju cienāties vienoties iepriekš. Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. 2020. gada nogalē tapusi meža būdiņa, kur var baudīt atpūtu ziemā vai ģimenes pikniku. Ja ir sniegs, tad iespējams slēpot ar savām distanču slēpēm. Lauku pirtiņa ar zāļu slotiņām, dīķis, klētiņa, nojume ar āra virtuvi, telšu un piknika vieta, šūpoles, nakšņošana sienaugšā, naktsmītnes 8 personām (no 1. maija līdz 1.oktobrim), putnu vērošana, īpašas atrakcijas kāziniekiem un vecmeitu ballītēm.

2019.gadā saimniecībai atkārtoti piešķirts "Zaļais sertifikāts".
Kultūras ministrija 2015. gada nogalē pasniedz kultūras zīmi "Latviskais mantojums" par latviešu tradicionālā dzīvesveida kopšanu.


Saimniecības apskate
Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. Piedāvā apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus.

Naktsmītnes
Vietu skaits: 8 vietas (5 vietas 1 istabā un 3 vietas atsevišķi klētiņā).
Piezīmes: Naktsmītnes no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Telšu vieta
20 telšu vietas.

Pirts
Izkurināta pirts, pirts slotas, sāls skrubis, dvieļi, palagi, pirts cepure, tēja, medus, pirtnieka pēriens.


Kāzas
Piedāvājums kāzām: Pārbaudījumi kāziniekiem ar lauku sētai raksturīgajiem darbiņiem un fotografēšanās ar baltajiem zirgiem. Saimniece iespēju robežās realizēs ikvienu jaunlaulāto vēlmi. Piedāvājumā arī pirmā kāzu nakts romantiskā gaisotnē, kā jau laukos nākas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta    Volejbola laukumi    Izjādes ar zirgiem14.23 €    Slidošana    Vizināšanās ar drošku    Vizināšanās ar kamanām Sporta un tūrisma inventāra noma    Bumbu noma    Telšu noma       4-vietīgas telts noma       2-vietīgas telts noma Atpūta pie dabas    Makšķerēšana    Piknika vietas Skatīt vairākMājdzīvnieki apskatei Skatīt vairāk   Kazas Skatīt vairāk   Aitas Skatīt vairāk   Truši Skatīt vairāk   Govis    Putni    Vistas Skatīt vairāk   Zirgi Skatīt vairāk   Bites    Suņi Skatīt vairāk   Kaķi    Distanču slēpošana Bioloģiskā lauksaimniecība Skatīt vairākSenlietu kolekcijas Skatīt vairākEkskursijas pa lauku saimniecību Skatīt vairākIzklaides un pārbaudījumi jaunajam pārim Naktsmītnes Skatīt vairāk   Lauku mājas14.23 € Skatīt vairāk   Pirtis       Veselības pirts21.34 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 181173
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1707464


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Visi banneri