Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Medus veikals

Medus veikals

Alfrēda Kalniņa iela 1a, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67220001
(+371) 67212886
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Medus veikals piedāvā iespējams visplašāko un bagātīgāko biškopības produkcijas sortimenta klāstu Latvijā. Mūsu plauktos neskatoties uz sezonu atrodami ne mazāk kā 30 veidu medus. Medus ieguves sezonas laikā šis piedāvājums ir ievērojami plašāks. To pirms iegādāšanās iespējams nodegustēt, lai izvēlētos sev tīkamākās medus īpašības t.sk. garšu un krāsu, jo katrs medus veids ir unikāls. Pat viena bišu saime vienmēr stropā sanes dažādu medu no dažādiem ziediem. Mūsu pircēji veikalā var izvēlēties medus burku vai citu trauku, lai medu varētu iegādāties tik cik nepieciešams. Mājas vajadzībām vienkāršs un lēts trauks. Dāvanai oriģināls, interesants – medus krāsu un vērtību izceļošs risinājums. Liepu, viršu, griķu, āboliņa ziedu medus šie populārākie un vēl daudzi citi medus veidi - ievākti Latvijas bišu dravā. Mūsu piedāvātais medus ir ievākts praktiski visas Latvijas reģionu bišu dravās .Jūs variet iegādāties medu (kā arī daudzi pircēji rīkojas) no sava dzimtā vai arī citādi tuvā, mīļā reģiona. Ar medus klāstu pie mums tiek pārstāvēta praktiski visa Latvija. Ziedputekšņi, bišu maize, propoliss bišu māšu peru pieniņš atklās jums, nebijušas spēku rezerves, stiprinās imunitāti, šie bišu ražotie produkti ir brīnumains vitamīnu avots. 100% bišu vaska sveces, svecēm ir neatkārtojama vaska smarža un krāsa. Smarža izplatās telpā, kurā bišu vaska sveces tiek dedzinātas. 100% bišu vaska sveces deg daudz ilgāk par parastajām parafīna svecēm un galvenais neizdala kaitīgos naftas produktu degšanas atlikumus. Arī biškopjiem mūsu veikalā ir iespēja iegādāties biškopības inventāru pilnā sortimentā, sākot no stieplēm, kaltiņiem vai apkārēm (rāmīšiem) līdz stropiem, aizsargtērpiem un medus sviedēm, kā arī kvalitatīvas 100% bišu vaska mākslīgās šūnas (bišu šūnu pamatnes). Šīs šūnas tiek iegādātas arī sveču tīšanai mājās. Sveču daktis arī pie mums ir nopērkamas. Sveču tinēju aktivitāte, jo īpaši pieaug gada tumšajā sezonā, tuvojoties Ziemassvētkiem. Arī Ziemassvētku eglītes tiek dekorētas ar smaržojošām, pašizgatavotām svecītēm. Daudzās ģimenēs tas jau kļuvis par tradīciju, lietot sev un dāvināt citiem pašu tītās vaska sveces. Medus veikalā var nokomplektēt un iegādāties lieliskas, dabiskas un veselīgas dāvanas, ar kurām Jūs variet iepriecināt savus tuvākos , tos ko jūs cienāt un mīlat. Ieprieciniet sevi un savus tuvos cilvēkus ar skaistām, veselīgām un noderīgām dāvanām!!! Padarīsim veselīgāku un saldāku savu ikdienu !!! Būsim veseli, lietojot pasaulē visdabiskākos saldumus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBiškopība Skatīt vairākBiškopības inventārs, preces biškopjiem    Lāpstiņas    Iešūnotāji    Medus kāres    Dūmu kannas    Medus sviedes    Medus spaiņi    Medus filtri    Ziedputekšņu savācēji    Bišu barotavas    Bišu barotavas    Atvākojamās dakšas    Biškopju apģērbs    Bišu stropi    Vaska naži    Vaska šūnu pamatnes (Vaska plāksnes) Skatīt vairāk   Bišu māšu audzēšanas inventārs Biškopības produkti    Ziedputekšņi    Vaska sveces    Propoliss    Bišu maize (Bišu maize)    Bišu vasks (Bišu vasks)    Medus    Medus ar piedevām       Propoliss, ziedputekšņi, rutki, peru pieniņš, mūmijs, alveja, selerijas medū (Uztura bagātinātāji)       Ziedputekšņi medū       Propoliss medū Ziedes Evija - bite, krēmi, kosmētika (Krēmi) Medus Zāļu tējas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79152
Meklēšanas rezultātos parādīts : 614626

www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Visi banneri