DUNENSE, кожанные аксессуары

Описание

Koknese ir Hanzas savienības pilsēta un jau senos laikos bijusi ievērojams tirdzniecības, atpūtas un amatniecības centrs.  Amatu centra saimniece Inese Kāpiņa ir ādas mākslinieciskās apstrādes meistare ar vairāk kā 30 gadu pieredzi. Turpinot seno arodu tradīcijas, ar vēlmi zināšanas par šo profesiju saglabāt un nodot tālāk citiem interesentiem un jaunākām paaudzēm, tapa amatu, atpūtas un mācību centrs "Mazā kāpa".

Amatu centrs un viesu nams atrodas Pērses upes krastā, dažu minūšu gājienā no Kokneses centra. Viesu namā ir semināru, izstāžu un banketa zāle, kamīnzāle, pirts, ērtas un moderni iekārtotas guļamistabas, kas piemērotas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Klāt pieguļošā teritorijā ir telšu, piknika un ugunskura vieta, plaša autostāvvieta (arī autobusiem).

Amatu centrs nodarbojas ar suvenīru un citu dabīgās ādas izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību, piedāvā ekskursijas ar līdzdarbošanos radošajā darbnīcā, uzņem jaunlaulātos, kā arī apmāca grupas dabīgās ādas mākslinieciskajā apstrādē.

Radošajās ekskursijās ietilpst:

  • iepazīstināšana ar darbnīcu, tās izstrādājumiem un tapšanas gaitu;
  • ādu apskate ar atjautības jautājumiem un balvu;
  • sava suvenīra izgatavošana;
  • tējas pauze;
  • ekskursijas pieejamas latviešu, krievu, angļu un vācu valodās.

Tuvākie apskates objekti: Kokneses parks un pilsdrupas, Likteņdārzs.

Piedāvātie izstrādājumi : - viesu grāmatas ādas vākos, - fotoalbumi, - dokumentu mapes, - ēdienkartes un naudas kārbiņas restorāniem un kafejnīcām - vizītkaršu un kredītkaršu maki, - pasu un laulību apliecības vāciņi, - piezīmju blociņi, plānotāji, - somas un portfeļi, - jostas, - prezentāciju dāvanas.

Visi darinājumi ir roku darbs! Pieņemam individuālus pasūtījumus. Dizains un makslinieciskais noformējums tiek izstrādāts atbilstoši klientu vēlmēm. Izstrādājumos iespējams iestrādāt pasūtītāja izraudzītu logotipu, manogrammas.

Mūsu produkciju var iegādāties vietās: Mūsu darbnīcā 1905. gada iela 7- Koknesē, internetveikalā www.dunense.com kā arī vairākos suvenīru veikalos visā Latvijā.

Pasūtījumus var veikt caur e-pastu vai telefonu, piegāde līdz Rīgai reizi nedēļā vai pa pastu,izsūtam arī pasta stacijās un pakomātos.


Галерея
Video
  • video
  • video
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 186384
    Показан в результатах поиска : 1317455
    Mīļmājiņa, дом отдыха
    Mīļmājiņa, дом отдыхаSweetesthome создан, чтобы очаровать вас прелестью сельской местности, оставаясь близко к городу. Это место, где вы можете отдохнуть вдали от дома, чувствуя себя как дома, комфортно проводить выходные и праздники, и получить возможность обновить энергию, найти новые идеи, желания и силы быть, делать и создавать.
    EscapeTown, прорывные игры
    EscapeTown, прорывные игрыПРОРЫВНЫЕ ИГРЫ. Отправьтесь в незабываемое приключение на тему Второй мировой войны с друзьями или коллегами. Испытайте себя и узнайте, насколько вы находчивы, подвижны под давлением и умеете ли сохранять логическое, аналитическое мышление и работать в команде.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Керамистка Даце Гринберга работает с разноцветными каменными масами, глиной и фарфором. Современные предметы для интерьера. Простые ажурные формы с разной фактурой.
    Eģīši, ZS
    Eģīši, ZSФерма занимается выращиванием зерна, выращиванием ягод облепихи и развивает туристическую отрасль. Видение фермы заключается в том, чтобы работать устойчиво, в гармонии с природой и делиться ею с другими людьми — быть здесь и сейчас, прикасаться к земле, слушать звуки природы, переводить дыхание, чувствовать ветер.
    Magnus Hotel, гостиница
    Magnus Hotel, гостиницаMAGNUS HOTEL – новая 3-хзвездочная гостиница в центре города Каунаса. 82 современные и уютные двухместные комнаты. 60-местный ресторан.
    BriedīšKrogs, кабачок
    BriedīšKrogs, кабачокĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    RD Met, SIA, металлообработка
    RD Met, SIA, металлообработкаSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Gaišos toņos, похоронные услуги
    Gaišos toņos, похоронные услугиКомплекс похоронних услуг, оформление документов и все необходимые принадлежности для похорон, круглосуточные услуги морга, вызов агента на дом.
    Līva***, гостиница
    Līva***, гостиницаГостиница Līva в самом центре Лиепаи. Ресторан Upe вам богатый завтрак у шведского стола, бизнес ленчи и романтические ужины.
    Dārziņi, конный двор
    Dārziņi, конный дворZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
    Visi banneri
    laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma