Vivo centrs, tirdzniecības centrs

  • Katoļu iela 18, Jelgava, Latvija, LV-3001
Продукты, услуги, ключевые слова
EscapeTown, прорывные игры
EscapeTown, прорывные игрыПРОРЫВНЫЕ ИГРЫ. Отправьтесь в незабываемое приключение на тему Второй мировой войны с друзьями или коллегами. Испытайте себя и узнайте, насколько вы находчивы, подвижны под давлением и умеете ли сохранять логическое, аналитическое мышление и работать в команде.
Vienkiemis, комплекс для отдыха
Vienkiemis, комплекс для отдыхаУсадьба Vienkiemis, в далине реки Акмяна, в 10 км до Паланги. Hочлег в домикаx для одыxa, апартаменаx, двуспальныx nomepax или старинном амбаре.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Ortija SIA
Ortija SIAСалон цветов, услуги флористов. Оформление мероприятий и помещений. Доставка букетов цветов по всему миру.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāРитуальные услуги в Риге, похороны в Латвии, кремация и кремация. Организация репатриационных услуг. Услуги морга и катафалка.
Vila VAKARĖ , гостевой дом
Vila VAKARĖ , гостевой домСемейная гостиница в Паланге, расположена в тихом зеленом районе. Большой двор, красивые сосны, во дворе камин, барбекю.
CLC, бухгалтерия
CLC, бухгалтерияGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsЦентр альтернативной заботы о молодёжи с ограниченными возможностями Дом милосердия.
Vidi, гостевой дом
Vidi, гостевой домОтдых воле озера Сасмака. Место для торжеств и организации спортивных мероприятий и лагерей. Банкетный зал и баня.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусов
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусовUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Visi banneri
laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma