Vegetarian foods, food products

Description

Vegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.

Mūsu komanda VEGETARIAN FOODS ir draudzīgs, saliedēts domubiedru, īstu profesionālo konditoru kolektīvs, kuri dara savu darbu ar

mīlestību un rūpēm par jums!

Mēs izvēlamies viskvalitatīvākās, drošākās un veselīgākās sastāvdaļas savai produkcijas!

Veģetārisms un vegānisms ir uztura sistēma, kas izslēdz gaļas un dzīvnieku izcelsmes produktu patēriņu. Daudziem tā ir vienkārši dieta un

organisma attīrīšana, citi tajā saskata reliģiju, taču mēs tajā saskatām apzinātu dzīves veidu, kurš ved uz veselīgu un laimīgu nākotni!

Bet kurš ir teicis, ka veģetārieši nav saldummīļi? Un kādi vēl! Tāpēc mēs esam izstrādājuši jums speciālu mūsu toršu receptūru, kas nesatur

konservantus, olas, produktus, kas ir iegūti vardarbības rezultātā pret dzīvniekiem, mūsu toršu sastāvā ir tikai dabīgi komponenti.

Mēs mīlam mūsu planētu un visus tās iemītniekus un rūpējamies par savu veselību un dvēseli!

„Tu esi tas, ko Tu ēd!”

Izvēlieties garšīgus un veselīgus VEGETARIAN FOODS saldumus, izbaudot katru gabaliņu!

Labu apetīti!

Video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 20442
    Showed in search results : 110828
    Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
    Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
    Celmiņi, holiday house
    Celmiņi, holiday houseBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
    Ūdensdzirnavas, guest house
    Ūdensdzirnavas, guest houseLeisure complex in the renovated mill building 96 km from Riga. The guest hall. Sauna with a pool, 2 suites and a luxury room with Jacuzzi. A comfortable guest house.
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, woodworking
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, woodworkingWooden accessories for your kitchen, home, sauna, garden, as well as everything else, from wooden spatulas and spoons, to a portable sauna and barrel, which can be heated all year round.
    Eko Solis, SIA
    Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
    Ziedugravas, recreation centre
    Ziedugravas, recreation centreLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
    Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
    Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
    Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
    Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
    Rakstā, store
    Rakstā, storeEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
    Ziemupes Muiža, SPA hotel
    Ziemupes Muiža, SPA hotelLocated in Ziemupe, 1.9 km from Ziemupe Beach, Ziemupes Muiža & SPA provides accommodations with a garden, free private parking, a shared lounge and a terrace. Providing a restaurant, the property also features a bar, as well as an indoor pool and a sauna. Certain units at the property include a balcony with a garden view.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma