Saldus rajona policijas pārvalde, Zirņu pagasta policijas inspektors

  • Bērzu iela 4, Zirņi, Zirņu pagasts, Saldus novads, Latvija
  • (+371) 63830283
Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 5426
Showed in search results : 25494
View in catalog : State police

Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Titan, fitness club
Titan, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Bel-Doors, door, furniture
Bel-Doors, door, furnitureQualitative Interior veneered doors for pleasant prices
Ārijas stādaudzētava, tree nursery
Ārijas stādaudzētava, tree nurseryĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, museum
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, museumToday, the museum complex includes four buildings, in which are located - the collection of museum, art exhibition hall, history exhibition hall and the administration. The museum dates back to 1947, when a decision on its establishment were made. The initial museum's treasure is the Rozental’s collection of the original works gathered by artist’s contemporary Marts Vējš.
Kalēji, holiday house
Kalēji, holiday houseGuest house, bathhouse and campsite in Mazirbe. Seaside and beach without a mob of people. A nice rest from noise.
Ezernieki, guest house
Ezernieki, guest houseEzernieki is a place, where you can have a rest both in large company of friends or in large family, it is possible to accept companies of 60 and 20 persons.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma