Latvijas olu ražotāju asociācija

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 10371
Showed in search results : 71278
View in catalog : Poultry farming

Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotel
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotelPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Višķezers, place of recreation
Višķezers, place of recreationPlaces for tents, comfortable lodgings for the night, a bathhouse with a banquet hall (for 25 people), fishing.
Sējas novada Sporta centrs, hotel - guesthouse
 Sējas novada Sporta centrs, hotel - guesthouseSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Santa, hotel
Santa, hotelHotel "Santa" offers you that opportunity in Sigulda – Latvia. We are close to Sigulda centre – in the picturesque stick, near waterside with wonderful landscape
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Baižas, tree nursery
Baižas, tree nurserySeed plot Baižas. Wintergreens, grass, cemetery plantations, rockeries, summer flowers, plants for balconies. 700 sorts and kinds of wintergreens` seedlings.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Dārziņi, horse ranch
Dārziņi, horse ranchZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics is a reliable freight forwarding company with a full range of logistics, storage and insurance services for your cargo. Freight services throughout Europe, Scandinavia, Asia and the CIS. Our team will find an individual delivery scheme based on your needs.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma