KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vīteri, Gasthaus

Vīteri, Gasthaus

Vīksnas, Biksinīki, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 29544569
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu māja "Vīteri". Ja Jūs vēlaties apmeklēt Latgales Šveici, tad Jums jādodas uz viesu māju "Vīteri", kas atrodas Rēzeknes rajonā gleznainā Adamovas ezera krastā, tikai 7 km attālumā no Rēzeknes. Ezers ir interesants ar saviem līčainajiem krastiem, 5 salām, kurās daudzviet saglabājusies cilvēka rokas neskarta daba. Skaista ir ezera kalnainā apkārtne.Ezerā ir daudzveidīgs zivju sugu klāsts. Brīvdienu māja atrodas ezera ziemeļu daļas krastā, kas ir noteikts kā augstvērtīgākā ezera skatu vieta. Viesu namā ir: četras guļamistabas (12 guļvietas), pirts un banketu zāle (līdz 30 personām) labiekārtota virtuve (elektriskā plīts, ledusskapis, elektriskā tējkanna, trauki ) saulaina terase un balkons ar skatu uz ezeru. Blakus esošā dīķa malā - īsta lauku pirts, kur pērties uz nebēdu. Cena par naktsmītni, banketu zāles īri un pirti atkarīga no cilvēku skaita, sezonas un nedēļas dienas. Piedāvājumā:pirts, laivu noma,makšķerēšana,grils. Mājdzīvniekus ņemt līdzi aizliegts. Apkārtne Izjādes ar zirgiem , izvizināties karietē vai kamanās piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 12 km attālumā no "Vīteriem". 1 km attālumā atrodas Sarkaņkalns , kur iespējams izbaudīt ziemas priekus braucot no kalna. 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar Latgales keramiķu V.Vogula, V.Pankova darbiem, ar iespēju izmēģināt savu roku podniecībā, slavenā koktēlnieka A.Rancāna darbiem. 

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSkifahren und Snowboarden Verleih der Boote Vīteri (Gasthäuser ) mehr DetailsGasthäuser in Lettland Hotels und Unterkunft    Ferienhäuser mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Atpūta pie Adamovas ezera (Erholung am See) mehr Details   Angeln mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsVolleyballplätze Saunas mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 160001
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1581898


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Park Hotel Kekava, Hotel
Park Hotel Kekava, HotelViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
latvaslini, einkaufen
latvaslini, einkaufenDas Unternehmen SIA „LatvAS“ ist Hersteller der Leinenstoffe und Schafwollprodukte der Marke Latvaslini. Latvaslini ist eine Marke und Wortkombination, die aus den Firmennamen latvas und lini entstanden ist, um Heimtextilien aus Leinenstoff den Vorrang zu geben. Alle Produkte der Marke Latvaslini werden in Lettland hergestellt.
Mīts, Steinbearbeitung
Mīts, SteinbearbeitungSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Visi banneri