KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vīteri, Gasthaus

Vīteri, Gasthaus

Vīksnas, Biksinīki, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 29544569
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu māja "Vīteri". Ja Jūs vēlaties apmeklēt Latgales Šveici, tad Jums jādodas uz viesu māju "Vīteri", kas atrodas Rēzeknes rajonā gleznainā Adamovas ezera krastā, tikai 7 km attālumā no Rēzeknes. Ezers ir interesants ar saviem līčainajiem krastiem, 5 salām, kurās daudzviet saglabājusies cilvēka rokas neskarta daba. Skaista ir ezera kalnainā apkārtne.Ezerā ir daudzveidīgs zivju sugu klāsts. Brīvdienu māja atrodas ezera ziemeļu daļas krastā, kas ir noteikts kā augstvērtīgākā ezera skatu vieta. Viesu namā ir: četras guļamistabas (12 guļvietas), pirts un banketu zāle (līdz 30 personām) labiekārtota virtuve (elektriskā plīts, ledusskapis, elektriskā tējkanna, trauki ) saulaina terase un balkons ar skatu uz ezeru. Blakus esošā dīķa malā - īsta lauku pirts, kur pērties uz nebēdu. Cena par naktsmītni, banketu zāles īri un pirti atkarīga no cilvēku skaita, sezonas un nedēļas dienas. Piedāvājumā:pirts, laivu noma,makšķerēšana,grils. Mājdzīvniekus ņemt līdzi aizliegts. Apkārtne Izjādes ar zirgiem , izvizināties karietē vai kamanās piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 12 km attālumā no "Vīteriem". 1 km attālumā atrodas Sarkaņkalns , kur iespējams izbaudīt ziemas priekus braucot no kalna. 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar Latgales keramiķu V.Vogula, V.Pankova darbiem, ar iespēju izmēģināt savu roku podniecībā, slavenā koktēlnieka A.Rancāna darbiem. 

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSkifahren und Snowboarden Verleih der Boote Vīteri (Gasthäuser ) mehr DetailsGasthäuser in Lettland Hotels und Unterkunft    Ferienhäuser mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Atpūta pie Adamovas ezera (Erholung am See) mehr Details   Angeln mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsVolleyballplätze Saunas mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 159293
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1580394


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Escape.lv rooms, kvesti, Fluchtraum
Escape.lv rooms, kvesti, FluchtraumEntdecken Sie die Grenzen Ihres Intellekts. Escape ist ein interaktives und intuitives Spiel aus dem wirklichen Leben, das Ihren Fokus, Ihre Fähigkeit, Lösungen zu finden, und Ihre Teamfähigkeit in ungewöhnlichen Situationen erfordert. Es stehen 60 Minuten zur Verfügung, um Rätsel zu lösen und Hinweise zu finden, die für ein Team von 2 bis 6 Teilnehmern kostenlos sind. Die Reservierung muss 24 Stunden vorher erfolgen.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Vidi, Gasthaus
Vidi, GasthausAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Visi banneri