RD Met, SIA, Metallbearbeitung

Beschreibung

SIA "Brizmet" ir dibināts 2006. gadā un nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.

Virpošanas darbi – detaļu ģeometriskās formas un izmēra izmaiņas, noņemot iepriekš noteiktu balstu, virpošanas aparāts griež detaļu, bet griešanas instruments salīdzinoši ar to noteiktu vektoru. Dažādu detaļas kustību dēļ notiek asināšana. Visbiežāk virpošanas darbi tiek izmantoti, lai izgriezt vītnes, apgriezt galus, slīpēt rievas, velmēt rievojumus, urbšanai un gala slīpēšanai.

Frēzēšana – metālapstrādes veids, griežot ar kuteri. Frēzēšanas darbi ir ražošanas process ar ļoti lielu efektivitāti, tādēļ tie salīdzinoši ātri iegūst plašu pielietojumu. Ar liela apjoma ražošanas attīstību, parādījās nepieciešamība pēc liela daudzuma vienādu detaļu ar noteiktu precizitāti un ar mazu darbinieku laika patēriņu, šeit frēzēšanas darbi saņem vislabāko pielietojumu.

Metālapstrāde – fiziskas iedarbības process uz metāla ar mērķi veidot daļas, mezglus, detaļas un struktūras ar iepriekš noteiktiem parametriem. Metālapstrāde ir tehnoloģisku operāciju komplekss, kā rezultātā detaļām tiek piemērotas vēlamās formas un izmēri.

Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 23430
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 298156
    Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
    Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKunstlerin Linda Romanovska
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    Toode, SIA, Dachbeläge
    Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
    Ārijas stādaudzētava, Pflanzenzucht
    Ārijas stādaudzētava, PflanzenzuchtĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
    Dzērienu serviss
    Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
    Baltijas durvis
    Baltijas durvisMetalltüre.Fenster.Türe.PVC-Fenster.Feuerfeste Türe. Die Innentüre.Einbau. Montage.
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
    Līcīši, atpūtas komplekss
    Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
    Eco Roof niedru jumti un celtniecība
    Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
    Bruņinieku muiža, Gasthaus
    Bruņinieku muiža, GasthausViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma