KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Toode, SIA, Dachbeläge

Toode, SIA, Dachbeläge

Gailenes, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 67501671
(+371) 26596222
80004636 - Bezmaksas informācija
(+371) 67501672
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
SIA TODE mātes uzņēmums, kurš dibināts 1991.gadā, ar nosaukumu AS TOODE atrodas Igaunijā. Jumta seguma izvēle ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi māja kalpos, vai tā būs skaista un prestiža. Izvēle jāizdara pareizi – lai jumta segums būtu izskatīgs un drošs, bez īpaši lieliem izdevumiem. Uzņēmuma darbības virziens o Tēraudu jumtu un sienu profilu ražošana un tirdzniecība (dakstiņu, trapeces un valcēto jumtu profili ) o Jumtu palīgdetaļu ražošana (kores, vējmalas, u.c.) o Ūdensnoteku sistēmu ražošana un pārdošana o Speciālo skārda elementu ražošana (skursteņu apdares, palodžu u.c.) o Drošības elementu pārdošana (jumta un sienu kāpnes, jumta tilti u.c, sniega aiztures barjeras). Klienti var iegādāties un pasūtīt visus materiālus pēc saviem izmēriem un krāsu gammas. SIA “TODE” jumtu un sienu materiālus, ūdens noteksistēmas iepērk no Igaunijas firmas AS “TOODE”, bet AS “TOODE” materiālu iepērk no Somu koncerna Rautaruukki un Zviedru koncerna SSAB, kas ir vieni no lielākajiem augstvērtīga tērauda ražotājiem Eiropā. No šī tērauda materiāla AS “TOODE” profilē jumta un siena materiālus, un izgatavo ūdens noteksistēmas kā arī visus palīgelementus. SIA “TODE” uz vietas ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda materiāliem.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaumaterialien, Baukonstruktionen Baustoffe, Verkauf von Baustoffen Dachdeckung mehr Details   Dachbefestigungen    Stahldach und Wandprofile mehr Details   Schrauben und Befestigungselemente    Dachfenster    Bau und Raparaturarbeiten mehr Details   Glatte Dose mehr Details   Zusätzliche Elemente aus Metall, Blechdächer mehr Details      Ūdens noteku sistēmas, teknes mehr Details      Skate Elemente       Dachstege       Lattenprofile       Windkante Arbeiten des Klempners Alternative Stromerzeugungsanlagen    Solarplatten, Solarpaneele    Stromwandler, Wechselrichter für Solarmodule
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 72138
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1090223


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Bruņinieku muiža, Gasthaus
Bruņinieku muiža, GasthausViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIADas Unternehmen bietet Vermietung und Verkauf von Personenkraftwagen, Kleinbussen und Kleinlastkraftwagen an. Wir bieten Ihnen folgende Fahrzeuge an: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung
Hidrolats, SIA, MetallbearbeitungRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Skultes muiža, Gasthaus
Skultes muiža, GasthausSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Visi banneri