ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem

Beschreibung
ZOONA nodarbojas ar radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecību. Mūsu partneri jau vairākus gadus ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā un popularizē radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības. Kā mēs strādājam? Mēs vēlamies, lai sadarbība ar mūsu klientiem būtu abpusēji izdevīga un patīkama. Apzināmies, ka labākā reklāma mūsu piedāvātajiem produktiem ir apmierināti klienti, kuriem patiesi esam palīdzējuši. Tāpēc pirms Jūs iegādāsieties kādu no piedāvātajām ierīcēm, centīsimies noskaidrot: * kādu problēmu Jūs vēlaties atrisināt * vai izvēlētā ierīce būs piemērota tieši Jūsu dzīvniekam * vai šo ierīci iespējams uzstādīt/lietot Jūsu izvēlētajā vietā * vai Jūs apmierina ierīces iegādes, uzstādīšanas un lietošanas nosacījumi? Ja vēlaties iegādāties, kādu no ierīcēm, lūdzu, zvaniet pa telefoniem + 371 29141410; +371 29171566 vai sazinieties ar e-pasta info@radioseta.lv palīdzību, norādot kādu preci esiet izvēlējušies, iespējamos jautājumus un kontakttālruni. Lai varētu uzņemties pilnu atbildību par pārdotajām precēm, to specifikas dēļ mēs sadarbojamies tikai ar uzticamiem sadarbības partneriem.
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 57908
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 194218
    Dimzas, Pflanzenzucht
    Dimzas, PflanzenzuchtStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
    Zilver, vīna darītava
    Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
    Dridži, atpūtas un sporta komplekss
    Dridži, atpūtas un sporta komplekssDas Erholungszentrum “Dridži” lädt alle ein, die das Interesse für Erholung und Tourismus auf dem Lande haben und Ihnen die Unterbringung in gemütlichen Balkenhäusern, die das ganze Komfort haben. Für besondere Festlichkeiten steht Ihnen unser Gästehaus zur Verfügung, von dem man eine unvergessliche Aussicht auf den malerischen Dridži See werfen kann.
    Vidzemes logi, Türen und Fenster
    Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Zanzibāra, Campingplatz
    Zanzibāra, CampingplatzKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
    Lobes krogs, Gasthaus
    Lobes krogs, GasthausLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
    Līcīši, atpūtas komplekss
    Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
    In Sensum, Bestattungsinstitute
    In Sensum, BestattungsinstituteApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
    Bea aizkaru centrs, salons
    Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma