KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kalumi SIA, kalumi

Kalumi SIA, kalumi

Kalna kalēji , Vidriži, Vidrižu pagasts, Limbažu novads, Latvija
(+371) 29462999 - Kalējs Kaspars Auza
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Uzņēmums SIA „KALUMI”

Īpašnieks un kalējs: Kaspars Auza

1989.g.- Tautas daiļamata meistars 1992.g.- Latvijas amatniecības kameras diplomēts kalējmeistars (melnais metāls) un varkalis (krāsainais metāls).

Ar saviem darbiem piedalījies Zviedrijā, Norvēģijā. Latvijā – izstādēs un publiskajā telpā.

Skaistā vietā Vidzemē, starp Bīriņu un Igates pilīm atrodas sena akmens ēka, kas celta 200 gadus atpakaļ – Pētera I laikā. Pašlaik tajā kalējs Kaspars Auza ir izveidojis privātu kalējlietu muzeju, radot iespēju interesentiem un jaunajiem pāriem ar kāzu viesiem baudīt šo īpašo piedāvājumu.

Kalējdarbnīcā jaunajai sievai ar vīra palīdzību ir jāgludina pirmās nakts lina palagu. To dara ar 150 gadu senu gludekli, kas piekrauts ar laukakmeņiem. Savukārt, jaunajam vīram kopā ar kalēju jānokaļ pašam savs Laimes pakavs, piepalīdzot jaunajai sievai. Kalējs viņu pakavam nepieskaras, jo katrs pats ir savas laimes kalējs.

Pēc labi padarīta darba, jaunais pāris, kopā ar visiem nobaudot dzirkstošu šampanieti, ir gatavi doties savas jaunā dzīves ceļā.

Objekti Latvijā Veidojis metāla dizainu sadarbībā ar arhitektiem un dizaineriem Latvijas populārākajiem nacionālajiem restorāniem:„LIDO”, „Vērmanītis”, „Staburags”, „Slāvu restorāns”, „Key to Riga” un viduslaiku restorāniem: „Rozengrāls” un „Black balsam”

Objekti Norvēģijā Sadarbībā ar guļbūvju ražotāju „EKLA” eksports uz Buškerud, Telemark, Hedmark un Sandnessjoen.

Sadarbības partneri: arhitekti, dizaineri, interjeristi, kamīnu firmas, guļbūvju un koka māju ražotāji un eksportētāji, dārza interjeristi.

Veic apkalumus privātmājām, mēbeļu apkalumus, izgatavo kamīnlietas, kāpņu margas, karogturētājus, eņģes durvīm, durvju klauvekļus, kaltus gaismekļus, kroņlukturus, svečturus, vējrādītājus, dārza grilus, apkaltas un apgleznotas pūrlādes kā arī kalumi akmenī, stiklā un ar Svarovska kristāliem.

Tiek veikti arī restaurācijas darbi vecām ēkām, pilīm un muižām- vārti, eņģes, rokturi, svečturi, logu apkalumi, kamīnlietas.

Uzņēmums darbojas ar dzīvu uguni, saglabājot meistarības paņēmienus, kas nodrošina lielas iespējas restaurācijā un modernajā dizainā, strādājot kopā ar arhitektiem un dizaineriem.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMetallschmiedeteile, geschmiedete Produkte Geschenke mehr DetailsKalējlietu muzejs mehr Details   Ekskursijas pie kalēja    Ekskursijas ar līdzdarbošanos    Iespēja pašam nokalt naglu Izklaides un pārbaudījumi jaunajam pārim    Pārbaudījumi līgavai un līgavainim pie kalēja mehr Details   Laimes pakava nokalšana    Kāzu atrakcijas Metallschmiedeteile, geschmiedete Produkte mehr Details   Zubehör für Kamin mehr Details      Kamīnu instrumenti mehr Details      Kamīnu restes mehr Details   Būvkalumi un būvstiprinājumi mehr Details      Eņģes mehr Details      Eņģes vārtiem mehr Details      Eņģes logiem mehr Details      Dekoratīvi apkalumi logiem mehr Details      Eņģes durvīm mehr Details      Durvju apkalumi mehr Details      Durvju rokturi mehr Details      Schlösser mehr Details      Atslēgas durvīm mehr Details      Atslēgas vārtiem       Atslēgas pūrlādēm       Atslēgu restaurācija       Tore mehr Details   Kokapstrādes instrumentu izgatavošana       Kalti, slīmesti, meiseļi, spec. instrumenti       Cirvji       Dekorative Metallschmiedestücke mehr Details   Kalumi interjeram mehr Details      Interjera elementi mehr Details      Apkaltas un apgleznotas pūra lādes mehr Details      Dizaina elementi, objekti mehr Details      Dekoratīvi apkalumi koka sijām, stabiem mehr Details      Dekoratīvi apkalumi pūrlādēm       Windfahnen mehr Details      Fahnenhalter mehr Details      Reklāmas izkārtnes mehr Details      Türklingeln mehr Details      Plīts apkalumi       Interieur mehr Details         Bett mehr Details         Tische, Bänke, Stühle, Schaukelstühle mehr Details         Gartenmöbel mehr Details      Kleiderrechen mehr Details         Kleiderständer mehr Details         Pie sienas liekami drēbju pakaramie mehr Details      Forhangstange und Forhangschienen mehr Details      Kāpņu margas mehr Details      Balkonbordüren mehr Details      Franču balkoniņi mehr Details      Leuchter mehr Details         Gaismas ķermeņi interjeram mehr Details         Sienas lampas          Griestu lampas mehr Details         Geschmiedete Kerzenhalter aus Metall mehr Details   Kalumi kapiem mehr Details   Piemiņas zīmes un priekšmeti mehr DetailsMetallbearbeitung Schmiede    Kalēja amata demonstrējumi mehr Details   Metālkalumu restaurācija
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 256739
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1531962

ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf, www.AvioKase.lv. Hotelbuchung weltweit. Pauschalreisen, Charterflüge Unterkunft für die Turisten in Lettland.
Hotel KOLUMBS, Hotel
Hotel KOLUMBS, HotelGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Kompānija Avotiņi, SIA, Baumarkt
Kompānija Avotiņi, SIA, BaumarktCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Laba pirts, Bad - Freizeit-Komplex
Laba pirts, Bad - Freizeit-KomplexBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Lielkaibēni, Gasthaus
Lielkaibēni, GasthausZwei Säle mit Kaminen, Unterkunft (30 Betten). Feste bis 70 Personen, Cateringservice, Festtischdecken.
Kalndruvas bloks, SIA, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Kalndruvas bloks, SIA, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Dimzas, Pflanzenzucht
Dimzas, PflanzenzuchtStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Visi banneri