Santa, Hotel

Beschreibung
Ikdienas ritms, pilsētas burzma – kā gribētos ko jaunu un neparastu, projām no tā visa! Šādu iespēju Jums piedāvā viesnīca "Santa" Siguldā – Latvijā. Mēs atrodamies netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā ir: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle. Kāpēc jālauza galva par brīvdienām, tuvojošamies svētkiem vai cita pasākuma organizēšanu? Uzticiet visas rūpes viesnīcas un restorāna personālam. Mīļi gaidām Siguldā un mūsu viesnīcā "Santa". Viesnīca “Santa” ir uzsākusi savu darbību 1999. gada novembrī. Viesnīcas atsaucīgais personāls Jūs laipni sagaidīs un uzņems visu diennakti. Viesnīcas oriģināli veidotais interjers neatstās vienaldzīgu ne jaunu, ne vecu. Mēs Jums piedāvājam patīkami pavadīt laiku, atpūsties no ikdienas steigas un aizņemtības, relaksēties gan pie, gan uz ezera. Mēs varam noorganizēt, izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa Gaujas Nacionālo parku, izklaides lidojumus ar gaisa balonu, lidmašīnu, nobraucienu pa Gauju ar plostu, nobraucienu pa bobsleja trasi ar tūristu bobu ”Vučko”. Mēs darīsim visu, lai darbs un atpūta ar kolektīvu vai Jūsu draugu lokā mūsu viesnīcā Jums paliktu atmiņā un Jums gribētos atgriezties vēl! Un vēl!
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 109582
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1105294
    Purgaiļi, Gasthaus
    Purgaiļi, GasthausViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
    Nordmen, einkaufen
    Nordmen, einkaufenEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
    Mārcienas muiža, SPA hotel
    Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
    Kļava
    KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
    PTC, SIA, Verpackung
    PTC, SIA, VerpackungPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
    Kempings Sīļi, Campingplatz
    Kempings Sīļi, CampingplatzČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
    Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro
    Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, ÜbersetzungsbüroProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
    Olymp, fitnesa klubs
    Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
    Lidums SIA, Holzbearbeitung
    Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
    Vārpiņas MR, SIA
    Vārpiņas MR, SIADer Wald ist ein wichtiges Ökosystem, das nicht nur finanziell bewertet werden darf. Es erfüllt sowohl soziale als auch unersetzliche ökologische Funktionen. Wir sind Teil eines Ökosystems und sehen eine Welt, in der jeder Eigentümer seinen Wald nach den besten Regeln der nachhaltigen Entwicklung bewirtschaftet - für unser Klima, die Umwelt und die Menschen. Genau das beobachten wir in unserer Arbeit - wir geben selbst ein Beispiel und schulen andere, wie Bäume besser in die städtische Umgebung integriert werden können.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma