KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Purgaiļi, Gasthaus

Purgaiļi, Gasthaus

Purgaiļi, Grundzāle, Grundzāles pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4713
(+371) 29467037
Juristische-Person : MENERGO, SIA
Eintragungsnummer : 50103543061
Juristische adresse : Cīruļu iela 10B, Inčukalns, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, LV-2141
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu nams “Purgaiļi” piedāvā mājīgas telpas, kur rīkot svinības, kāzas, bērnu ballītes, seminārus, prezentācijas. Piedāvā plašu teritoriju dažādiem sporta pasākumiem un treniņnometnēm. Kā arī vienkārši pavadīt brīvdienas ģimenes un draugu lokā, ar iespēju nopērties lauku pirtiņā, relaksēties ārā kubulā un baseinā zem klajas debess.

Tiek piedāvāta ēdināšana ar profesionālu pavāru.

Atpūtas komplekss Purgaiļi piedāvā:

  • Pirtiņas māja ar kamīna telpu līdz 15 personām un numuriņiem
  • Atklātu baseinu līdzās pirts ēkai un āra kublu 10 personām
  • Viesu māju ar banketu zāli līdz 25 personām un numuriņiem
  • Konferenču māja līdz 100 personām un numuriņiem
  • Iespēju peldēties un makšķerēt
  • Pastaiga pa mežu
  • Bezmaksas stāvlaukumu
  • Basketbola ,volejbola, futbola laukumu
  • Telšu vietas, piknika vietas, ugunskura vieta
  • Bezmaksas internets

Istabu skaits

18

Gultasvietu skaits

40gultasvietas + 60papildvietas

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKonferenču nams (Hallen für Konferenzen und Seminare) mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsErholung in der Natur    Piknikplätze Aktive Unterhaltung mehr DetailsSaunas mehr Details   Schwimmbäder mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser mehr DetailsSpielplätze
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 83790
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1112010


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Astroselena, Bildungszentrum
Astroselena, BildungszentrumDie Ausbildung im Astroselen Education Center ist sowohl für diejenigen geeignet, die eine professionelle höhere Ausbildung in Astrologie erhalten möchten, als auch für diejenigen, die diese interessante Wissenschaft für ihre persönlichen Bedürfnisse verstehen möchten, indem sie die Kunst der Interpretation verschiedener Horoskope erlernen.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegante Ausstellungsräume mit Kunstskulpturen aus Metall und Möbeln aus Auto- und Motorradteilen. Es ist ein Ort, an dem Galerie, Designmöbel und Gemälde zusammenkommen.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Visi banneri