Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals

Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals

Brīvības iela 121, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67467442
(+371) 67287055
(+371) 26339591
Pirmdiena12:00 - 19:00
Otrdiena12:00 - 19:00
Trešdiena12:00 - 19:00
Ceturdiena12:00 - 19:00
Piektdiena12:00 - 19:00
Sestdiena12:00 - 17:00
Svētdiena -
Apraksts

Tērpu noma «Rozā sapnis» piedāvā izīrēt vakartērpus, karnevāla tērpus un kostīmus - gan bērniem, gan pieaugušajiem, kā arī dažādu aksesuāru nomu. Plašā izvēlē tērpi dažadām tematiskajām ballītēm.

Šajā lapā Jūs varat apskatīt NELIELU DAĻU no mūsu karnevāla tērpiem.

Lai iepazītos ar visu piedāvājumu un pielaikotu tērpus aicinām Jūs apmeklēt mūsu salonu Rīgā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresROZĀ SAPNIS (Karnevāla tērpi, maskas, kostīmi) Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu noma, kostīmu īre Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu aksesuāri Skatīt vairāk   Maskas Skatīt vairākVakartērpi Skatīt vairāk   Vakartērpu noma Skatīt vairākROZĀ SAPNIS (Interneta veikali)    Dāvanas    Autordarbi (Porcelāns) Skatīt vairākEmaljas izstrādājumi Skatīt vairāk   Fotomāksla Skatīt vairāk   Glezniecība    Sveces Skatīt vairāk   Suvenīri Skatīt vairāk   Lina izstrādājumi Skatīt vairākParfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi    Krēmi Skatīt vairāk   Dziednieciskā kosmētika Skatīt vairāk   Vannas eļļas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 118861
Meklēšanas rezultātos parādīts : 931562

PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Visi banneri