Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals

Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals

Brīvības iela 121, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67467442
(+371) 67287055
(+371) 26339591
Pirmdiena12:00 - 19:00
Otrdiena12:00 - 19:00
Trešdiena12:00 - 19:00
Ceturdiena12:00 - 19:00
Piektdiena12:00 - 19:00
Sestdiena12:00 - 17:00
Svētdiena -
Apraksts

Tērpu noma «Rozā sapnis» piedāvā izīrēt vakartērpus, karnevāla tērpus un kostīmus - gan bērniem, gan pieaugušajiem, kā arī dažādu aksesuāru nomu. Plašā izvēlē tērpi dažadām tematiskajām ballītēm.

Šajā lapā Jūs varat apskatīt NELIELU DAĻU no mūsu karnevāla tērpiem.

Lai iepazītos ar visu piedāvājumu un pielaikotu tērpus aicinām Jūs apmeklēt mūsu salonu Rīgā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresROZĀ SAPNIS (Karnevāla tērpi, maskas, kostīmi) Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu noma, kostīmu īre Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu aksesuāri Skatīt vairāk   Maskas Skatīt vairākVakartērpi Skatīt vairāk   Vakartērpu noma Skatīt vairākROZĀ SAPNIS (Interneta veikali)    Dāvanas    Autordarbi (Porcelāns) Skatīt vairākEmaljas izstrādājumi Skatīt vairāk   Fotomāksla Skatīt vairāk   Glezniecība    Sveces Skatīt vairāk   Suvenīri Skatīt vairāk   Lina izstrādājumi Skatīt vairākParfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi    Krēmi Skatīt vairāk   Dziednieciskā kosmētika Skatīt vairāk   Vannas eļļas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 119185
Meklēšanas rezultātos parādīts : 936326


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Visi banneri