Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vestiena***, viesnīca

Vestiena***, viesnīca

Viesnīca Vestiena, Vestiena, Vestienas pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4855
(+371) 29249318
(+371) 64828174
(+371) 64828174
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sertificēts Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas dalībnieks. Labiekārtotas istabas, sauna, karstais ūdens visu diennakti, duša, centrālapkure, ēdināšana, banketu galdi, SAT-TV, lauku pirts, galda spēles, biljards, kamīns, autostāvvieta. Līdz Gaiziņkalna slēpošanas trasēm 5 km. 2-vietīgas, 3-vietīgas un 4-vietīgas istabas, LUX, puslukss, apartamenti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (invalīdiem), ģimenes apartamenti, datorpakalpojumi (internets, e-pasts). Vestienas pagasta teritorijā atrodas 21 ezers. Kāls - lielākais, dziļākais un salām bagātākais ezers Vestienā. Trīs šī ezera salas ir botāniskais liegums. Brīnišķīgs ir Kaķīša (Viešūra) ezers ar vienreizējiem dabas skatiem un kristāldzidru ūdeni. Ilziņa ezers ir slavens ar savām nirstošajām salām - laiku pa laikam tās parādās ūdens virspusē. Lieliskas iespējas mūsu ezeru novadā paveras makšķerēšanas sporta cienītājiem. Laivu un telts noma, piknika vietas. Iespaidus bagātinās dažādi tūrisma maršruti. Cenu piedāvājums: Vienvietīgs numuriņš ar brokastīm.....13,- Ls Divvietīgs standarta numuriņš ar brokastīm.....21,- Ls Trīsvietīgs numuriņš ar brokastīm.....31,- Ls Četrvietīgs numuriņš ar brokastīm.....41,- Ls ½ lukss numuriņš ar brokastīm.....30,- Ls ½ lukss numuiņš ar bokastīm vienai personai.....22,- Ls Divistabu lukss numuriņš ar brokastīm 2 personām.....40,- Ls Papildu vieta.....7,- Ls Divvietīgs numuriņš uz nedēļu.....119,- Ls Sauna.....8,- Ls/h Atlaide 20% apmērā, sākot ar 3 dienu. Piedāvājam arī numuriņu personām ar īpašām vajadzībām. Studentiem, senioriem un grupām piedāvājam cenu atlaides. Iespējami norēķini ar bankas karti - VISA, Eurocard / Mastercard, VISA Electron, Maestro, Unikarte. Gaidīsim Jūs ciemos !
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   1-vietīgi numuri25 €    1-vietīgi lukss numuri40 €    2-vietīgi numuri35 € Skatīt vairāk   2-vietīgi lukss numuri50 € Skatīt vairāk   2-istabu lukss numuri65 €    3-vietīgi numuri52 €    4-vietīgi numuri70 € Skatīt vairāk   Papildus gultas vietas10 € Telpas konferencēm un semināriem Pirtis Skatīt vairākViesnīcas Saunas10 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 97059
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1649467

Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Visi banneri