Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Apšukrogs, kafejnīca

Apšukrogs, kafejnīca

Apšukrogs, Pūres pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3124
(+371) 25181818
(+371) 29264119
(+371) 26555006 - Banketu pieteikšana
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

‘’APŠUKROGS”- tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km).

Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!

Daudzveidīgs ēdienu klāsts, bet ir arī īpašais piedāvājums:

  • sēņu/gaileņu, baraviku, šitaki ēdieni,
  • pašgatavoti pelmeņi,
  • pašgatavoti „Riekstiņi”ar iebiezinātā vārītā piena pildījumu,
  • speciāls pankūku piedāvājums, karstie smiltsērkšķu/pīlādžu dzērieni,

Rīkojam visa veida ģimenes svinības uz vietas (25-30 personām), izbraukuma (35-50 personām).

Darba laiki: Ziemā P. - Sv. 8.30 - 20.00; vasarā P. - Sv. 8.30 - 21.00

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi       Brokastis       Pusdienas Skatīt vairāk      Vakariņas       Ēdieni Skatīt vairāk         Aukstie ēdieni          Cūkgaļas ēdieni          Gaļas ēdieni          Liellopa gaļas ēdieni          Salāti          Siltie ēdieni          Vistas gaļas ēdieni          Deserti       Dzērieni    Galdu klāšana Skatīt vairāk      Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Telpas atpūtai un viesībām Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32502
Meklēšanas rezultātos parādīts : 649528

Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Visi banneri