Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Imantas Tirgus, SIA

Imantas Tirgus, SIA

Kurzemes prospekts 3, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 67852029
(+371) 29504040
Juridiskais nosaukums : Imantas Tirgus, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103557252
Juridiskā adrese : Kurzemes prospekts 3D, Rīga, LV-1067
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mēs visi ēdam, un būtu ļoti skumji šo iespēju izniekot, ēdot slikti. 

/Anna Thomas/

Tirgū vajag apskatīt, pataustīt, pasmaržot un nogaršot

Tirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.

Imantas tirgū tiks pārstāvēti visi četri Latvijas reģioni, Zemgale, Kurzeme, Latgale un Vidzeme.

Imantas tirgus mērķis ir apvienot mazos pārtikas ražotājus, mājražotājus, zemnieku saimniecības un amatniekus vienkopus no visas Latvijas. Imantas tirgū būs iespēja iepriecināt garšas kārpiņas, izgaršojot kulināro mantojumu, izjust saimnieku stāstus. Lai atgādinātu par sen aizmirstām vērtībām,( maizīte krāsnī, svaigs zivju loms, kadiķu kūpinājums, rīta piens māla krūkā ar omes biezpiena plācenīšiem un pīrāgiem)

Mērķis, panākt regulāru tirdziņa darbību Imantā, palīdzēt un veicināt vietējo, mazo zemnieku un uzņēmēju darbību. Šobrīd, tas arī ir realizējies ar uzviju. Daudzi zemnieki produkciju uz tirgu vedīs paši. Zemnieki un pārstrādātāji tieši tirgū atrod viens otru, lai apmainītos, iepirktu un pārstrādātu preci.

Nākotnē, vēlamies motivēt zemniekus un pārstrādātājus gatavot aizvien kvalitatīvākus produktus, ar kvalitāti saprotot arī to, ka tiek apzinātas un audzētas vietējam reģionam raksturīgās augu, dzīvnieku sugas, pārstrādē izmantotas tradicionālas metodes, un visā ražošanas procesā tiek izrādīta cieņa pret vidi.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirgi Pārtikas preces, tirdzniecība Augļi un dārzeņi Piens, piena produkti    Siers Gaļa, gaļas izstrādājumi    Cūkgaļa    Trušu gaļa    Jēra gaļa    Liellopu gaļa    Putnu gaļa       Tītaru gaļa       Vistas gaļa       Paipalu gaļa Olas    Vistu olas    Kūpinātas zivis Svaigas zivis Sēklas un stādi Puķu un stādu tirdzniecība Zivis, zivju produkti Meža ogas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 21796
Meklēšanas rezultātos parādīts : 602012


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Visi banneri