KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Imantas Tirgus, SIA

Imantas Tirgus, SIA

Kurzemes prospekts 3, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 67852029
(+371) 29504040
Juristische-Person : Imantas Tirgus, SIA
Eintragungsnummer : 40103557252
Juristische adresse : Kurzemes prospekts 3D, Rīga, LV-1067
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Mēs visi ēdam, un būtu ļoti skumji šo iespēju izniekot, ēdot slikti. 

/Anna Thomas/

Tirgū vajag apskatīt, pataustīt, pasmaržot un nogaršot

Tirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.

Imantas tirgū tiks pārstāvēti visi četri Latvijas reģioni, Zemgale, Kurzeme, Latgale un Vidzeme.

Imantas tirgus mērķis ir apvienot mazos pārtikas ražotājus, mājražotājus, zemnieku saimniecības un amatniekus vienkopus no visas Latvijas. Imantas tirgū būs iespēja iepriecināt garšas kārpiņas, izgaršojot kulināro mantojumu, izjust saimnieku stāstus. Lai atgādinātu par sen aizmirstām vērtībām,( maizīte krāsnī, svaigs zivju loms, kadiķu kūpinājums, rīta piens māla krūkā ar omes biezpiena plācenīšiem un pīrāgiem)

Mērķis, panākt regulāru tirdziņa darbību Imantā, palīdzēt un veicināt vietējo, mazo zemnieku un uzņēmēju darbību. Šobrīd, tas arī ir realizējies ar uzviju. Daudzi zemnieki produkciju uz tirgu vedīs paši. Zemnieki un pārstrādātāji tieši tirgū atrod viens otru, lai apmainītos, iepirktu un pārstrādātu preci.

Nākotnē, vēlamies motivēt zemniekus un pārstrādātājus gatavot aizvien kvalitatīvākus produktus, ar kvalitāti saprotot arī to, ka tiek apzinātas un audzētas vietējam reģionam raksturīgās augu, dzīvnieku sugas, pārstrādē izmantotas tradicionālas metodes, un visā ražošanas procesā tiek izrādīta cieņa pret vidi.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMärkte Lebensmittel Obst und Gemüse Milchprodukte    Käse Fleischwaren    Schweinefleisch    Kaninchenfleisch    Hammelfleisch    Rindfleisch    Geflügelfleisch       Putenfleisch       Hühnerfleisch       Wachtelfleisch Eier    Hühnereier    Geräucherter Fisch Frischer Fisch Samen und Pflanzen Blumen- und Pflanzenhandel Fischprodukte Waldbeeren
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 21729
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 600275


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Bucefāls, Kneipe
Bucefāls, KneipeKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
VEIPRO, SIA, Schuppen und Schuppenreparatur
VEIPRO, SIA, Schuppen und SchuppenreparaturWir produzieren, verkaufen und warten sowohl automatische als auch manuelle elektronische Waagen und Wägesysteme. Wir arbeiten mit den weltweit führenden Herstellern von Waagen und Waagenkomponenten zusammen, um qualitativ hochwertige Produkte und Dienstleistungen für alle Geschäftsbereiche bereitzustellen.
Meļķerti, Gasthaus
Meļķerti, GasthausViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
ML Grupa 3, Baumarkt
ML Grupa 3, BaumarktBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIAGarne, Sockengarne, Wollgarne, Alpakagarne, Angoragarne, Mohairgarne, Merinogarne, Baumwollgarne, Makrameegarne, türkische Garne, melierte Garne, selbstmusternde Garne, Acrylgarne, Garne für Kinder. Strickzubehör.
Dvina, Gasthaus
Dvina, GasthausNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri