Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vintāža, viesu nams

Vintāža, viesu nams

Dervanišķi 1-1, Demenes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5442
(+371) 29223868
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams “Vintāža”, kas atrodas 10 min. braucienā no Daugavpils piedāvā patīkamu atpūtu pašā ezera krastā. Piedāvājam banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai ģimenes lokā izbaudot klusumu ezera tuvumā. Ir pilnībā aprīkota virtuve (plīts, krāsns, mikroviļņu krāsns, elektrotējkanna, 2  ledusskapji, trauku mazgājamā mašīna). Ir 6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirtiņa, kur papērties vai vienkārši sasildīties.
Uzdāviniet sev un saviem viesiem neaizmirstamus prieka mirkļus un svinību garu. Palīdzēsim organizēt galda klāšanu un telpu dekorēšanu jebkuriem svētkiem, gaumei, krāsu gammai un individuālām vēlmēm. Plānojiet svētkus laicīgi un rezervējiet sev tīkamo datumu. Cena no 160-300 EUR par diennakti.Biljarda zāle atsevišķi 20 eur diennaktī. Kubula maksa 60 eur. Tel. 29223868

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Kāzu svinību organizēšana Skatīt vairāk   Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   Pirtis Atpūta pie dabas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36373
Meklēšanas rezultātos parādīts : 296413

Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Visi banneri