KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vintāža, Gasthaus

Vintāža, Gasthaus

Dervanišķi 1-1, Demenes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5442
(+371) 29223868
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu nams “Vintāža”, kas atrodas 10 min. braucienā no Daugavpils piedāvā patīkamu atpūtu pašā ezera krastā. Piedāvājam banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai ģimenes lokā izbaudot klusumu ezera tuvumā. Ir pilnībā aprīkota virtuve (plīts, krāsns, mikroviļņu krāsns, elektrotējkanna, 2  ledusskapji, trauku mazgājamā mašīna). Ir 6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirtiņa, kur papērties vai vienkārši sasildīties.
Uzdāviniet sev un saviem viesiem neaizmirstamus prieka mirkļus un svinību garu. Palīdzēsim organizēt galda klāšanu un telpu dekorēšanu jebkuriem svētkiem, gaumei, krāsu gammai un individuālām vēlmēm. Plānojiet svētkus laicīgi un rezervējiet sev tīkamo datumu. Cena no 160-300 EUR par diennakti.Biljarda zāle atsevišķi 20 eur diennaktī. Kubula maksa 60 eur. Tel. 29223868

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser in Lettland mehr Details   Bankettsäle mehr Details   Tischdecken mehr Details   Kāzu svinību organizēšana mehr Details   Ausstattung der Hochzeitsfeste mehr Details   Hotels und Unterkunft mehr Details   Saunas Erholung in der Natur mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 37101
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 299486


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ist Teil der großen Trutzi-Gruppe – einem Einzel- und Großhandelsunternehmen für Metall, das eine breite Palette von Metallprodukten anbietet, darunter Metallrohre, Metallbleche, Metallkonstruktionen, Stahlträger, Profile, Beschläge, Winkel, Stangen und 3D-Paneelzäune und Zäune.
Zelts.lv, Schmucksalon
Zelts.lv, SchmucksalonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Jaunsvelmes, Gasthaus
Jaunsvelmes, GasthausJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Visi banneri