Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
220.lv veikals un servisa centrs

220.lv veikals un servisa centrs

Krasta iela 52, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 25220220
Pirmdiena09:00 - 20:00
Otrdiena09:00 - 20:00
Trešdiena09:00 - 20:00
Ceturdiena09:00 - 20:00
Piektdiena09:00 - 20:00
Sestdiena10:00 - 19:00
Svētdiena10:00 - 17:00
Juridiskais nosaukums : Pigu Latvia, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603025092
Juridiskā adrese : Latgales iela 257, Rīga, LV-1019
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts

Uzņēmuma apraksts: 220.lv ir Nr. 1 interneta veikals Latvijā. 220.lv preču sortimentā atrodama gan sadzīves tehnika, datortehnika, TV, mobilie telefoni, foto un video tehnika. Tāpat iespējams atrast dažādas preces skaistumkopšanai – kosmētiku, smaržas un tehniku skaistumam. Var iegādāties visu nepieciešamo mājai un remontam, dārzam un saviem mājas mīluļiem, tūrismam, atpūtai, sportam, kā arī preces bērniem un rotaļlietas. 220.lv atradīsiet visdažādāko preču klāstu par labām cenām! Iegriežoties interneta veikalā 220.lv, Jums ir iespēja ne tikai pasūtīt preces, bet arī, tās aptaustīt un apskatīt, jo 220.lv ir arī vairāki veikali, kas atrodas Rīgā, Daugavpilī un Liepājā. Iegādājoties preces interneta veikalā 220.lv, Jūs varēsiet tās saņemt jau pāris dienu laikā jebkurā vietā Latvijā. Ja radušies jautājumi vai neskaidrības par preci, droši zvaniet uz tālruni 25220220. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali    Smaržas       Sieviešu smaržas       Vīriešu smaržas    Datortehnika       Televizori       Veļas mazgājamās mašīnas       Mobilie telefoni, tirdzniecība       Portatīvie datori       Spēļu konsoles       Planšetdatori, planšetes       Viedpulksteņi    Sadzīves tehnika       Trauku mazgājamās mašīnas       Aukstumkastes       Plīts virsmas       Virtuves plītis, cepeškrāsnis       Putekļu sūcēji       Ledusskapji       Kafijas automāti    Mēbeles       Krēsli       Gultas       Dīvāni       Matrači       Skapji       Virtuves mēbeles    Apavi    Apģērbi    Rotaļlietas    Velosipēdi    Eliptiskie trenažieri Elektrovelosipēdi    Auto riepas, riepu tirdzniecība
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29318
Meklēšanas rezultātos parādīts : 889834

Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Visi banneri