Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
220.lv interneta veikala ofiss

220.lv interneta veikala ofiss

Krasta iela 52, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 26317702
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Pigu Latvia, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603025092
Juridiskā adrese : Latgales iela 257, Rīga, LV-1019
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Uzņēmuma apraksts: 220.lv ir Nr. 1 interneta veikals Latvijā. 220.lv preču sortimentā atrodama gan sadzīves tehnika, datortehnika, TV, mobilie telefoni, foto un video tehnika. Tāpat iespējams atrast dažādas preces skaistumkopšanai – kosmētiku, smaržas un tehniku skaistumam. Var iegādāties visu nepieciešamo mājai un remontam, dārzam un saviem mājas mīluļiem, tūrismam, atpūtai, sportam, kā arī preces bērniem un rotaļlietas. 220.lv atradīsiet visdažādāko preču klāstu par labām cenām! Iegriežoties interneta veikalā 220.lv, Jums ir iespēja ne tikai pasūtīt preces, bet arī, tās aptaustīt un apskatīt, jo 220.lv ir arī vairāki veikali, kas atrodas Rīgā, Daugavpilī un Liepājā. Iegādājoties preces interneta veikalā 220.lv, Jūs varēsiet tās saņemt jau pāris dienu laikā jebkurā vietā Latvijā. Ja radušies jautājumi vai neskaidrības par preci, droši zvaniet uz tālruni 25220220. 

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16451
Meklēšanas rezultātos parādīts : 53600


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Visi banneri