Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kaminer, SIA

Kaminer, SIA

Vienības gatve 24/26, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 28444374
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu darbības veidi:

Žogu izgatavošana un uzstādīšana.

Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare.

Apkures sistēmas montāža.

Saules sistēmu uzstādīšana

Mūsu veikalā:

Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi (durvis, plāksnes, krāsnis utt.).

Čuguna izstrādajumi priekš mājas un dārza (laternas, soliņi, pannas uc.).

Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.

Mēs strādājam visā Latvijā (atsevišķi vienojoties, arī ārpus tās) un realizējam ne tikai tipveida, bet arī savdabīgus un oriģinālus autordarbus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŽogu projektēšana, izgatavošana, montāža, serviss    Žogi, sētas, pasētas un vārti    Žogi, sētas    Paneļu žogi    Žogu stabi    Koka žogi un sētas Čuguna izstrādājumi Krāsnis un kamīni    Kamīnkrāsnis    Dizaina kamīni    Kamīnu kurtuves    Kamīnu piederumi    Kamīnu durvis    Dārza kamīni    Bio kamīni    Plītis, cepeškrāsnis    Pirts krāsnis Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Saules kolektori    Saules paneļi Plītis, cepeškrāsnis    Vēja ģeneratori
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17614
Meklēšanas rezultātos parādīts : 244321

Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Visi banneri