KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kaminer, SIA

Kaminer, SIA

Vienības gatve 24/26, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 28444374
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Mūsu darbības veidi:

Žogu izgatavošana un uzstādīšana.

Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare.

Apkures sistēmas montāža.

Saules sistēmu uzstādīšana

Mūsu veikalā:

Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi (durvis, plāksnes, krāsnis utt.).

Čuguna izstrādajumi priekš mājas un dārza (laternas, soliņi, pannas uc.).

Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.

Mēs strādājam visā Latvijā (atsevišķi vienojoties, arī ārpus tās) un realizējam ne tikai tipveida, bet arī savdabīgus un oriģinālus autordarbus.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortEntwerfen, Aufstellung der Verzäunungen    Zäune, Gehöfte und Einfriedunge    Tore, Zäune    Panelzäune    Zaunstäbe    Holzzäune Gusseisenprodukte Ofen und Kamine    Kaminöfen    Kamine entwerfen    Feuerungen    Zubehör für Kamin    Kamintüren    Gartenkamine    Biofireplaces    Öfen, Herde    Öfen (für Bäder,Badofen Alternative Stromerzeugungsanlagen    Sonnenlichtkollektor    Solarplatten, Solarpaneele Öfen, Herde    Wnd Generatoren
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 17894
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 248715


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Mežotnes pils, Schloss
Mežotnes pils, SchlossMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Neptūns, Restaurant
Neptūns, RestaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Dienliliju Dārzs, park
Dienliliju Dārzs, parkLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Zivtiņi, Gasthaus
Zivtiņi, GasthausViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Visi banneri