Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LATCARRIER, SIA

LATCARRIER, SIA

Vējstūru iela 31, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 26805095
(+371) 29909075
Juridiskais nosaukums : LATCARRIER, SIA
Reģistrācijas numurs : 41503070617
Juridiskā adrese : Siguldas iela 11 - 36, Daugavpils, LV-5404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

KĀPĒC IZVĒLĒTIES MŪS?

PRIEKŠROCĪBAS UN VĒRTĪBAS, KO MĒS SNIEDZAMVIENKĀRŠI, DROŠI :

  • Uzticama un droša kompānija ar vairāku gadu pieredzi un kompetentu komandu!
  • Ātra un vienkārša komunikācija, kas nozīmē ātru cenas piedāvājumu un operatīvās atbildes uz jautājumiem, ka arī nepārtrauktu komunikāciju pārvadājuma laikā!
  • Mūsu darbinieku zināšanas ļauj izveidot pārdomātas un loģiskas piegādes ķēdes, kas nodrošina operatīvu piegādi ar optimālām izmaksām!

AUGSTĀKĀ LĪMEŅA KLIENTU APKALPOŠANA

Mūsu komandas pieredze un attiecīgi klientu serviss atbilst augstākajiem standartiem loģistikas nozarē, nodrošinot nevainojamu klientu apkalpošanu visos sadarbības posmos.

GLOBĀLĀS PARTNERĪBAS

Ilglaicīgi sadarbojamies ar uzticamiem partneriem visā Eiropā. Tie ļauj mums sniegt pasaules līmeņa pakalpojumus, vienlaikus saglabājot vietējo uzticamību un spēju pielāgoties katra reģiona unikālajām prasībām.

VIENKĀRŠI, DROŠI UN EFEKTĪVI.

Mēs nodrošinam, ka klientu kravas pārvietosies droši un ar maksimālu efektivitāti attiecībā uz laiku un cenu. Mūsu atbildīga pieeja loģistikai nodrošina piegādes precizitāti un savlaicīgumu.

NEIEROBEŽOTAS IESPĒJAS

Strādājot ar mums, klients droši paplašina sava biznesa mērogu. Mums pieejamie resursi palīdzēs sasniegt jaunus tirgus un mērķtiecīgi augt, zinot, ka Tavam pārvadātājām ir nepieciešamas zināšanas un pieredze loģistikā, lai palīdzētu Tev sasniegt savus mērķus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLoģistikas pakalpojumi Kravu pārvadājumi, loģistika Iekšzemes kravu pārvadājumi Starptautiskie kravu pārvadājumi Transporta pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5851
Meklēšanas rezultātos parādīts : 84542


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Visi banneri