Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva

Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva

Ventspils novads, Latvija
(+371) 63633612 - mājās
(+371) 63620174 - darbā
(+371) 29855125 - ceļā
 
VissPiedāvājumiGalerijaRaksti
Apraksts

Esmu pašnodarbināta persona - ventiņu stāstniece un zāļu sieva.
SVĒTDIENĀS un PIRMDIENĀS kā arī  darba dienas vakaros es vadu izbraukuma nodarbības
Zāļu sievas mācības  "Savvaļas aptieka""Zaļās receptes""Pirts rituāli""Vārda spēks"

1. "Savvaļas aptieka" (ārstniecības augi, to atpazīšana, vākšana, uzglabāšana, pielietošana tautas medicīnā, zāļu tējas, indīgie augi, aizsargājamie augi, ārstniecības augu kolekcija)
2. "Zaļās receptes" (savvaļas garšaugi, ēdamie augi, svaigēšana, zaļās receptes, pulveri, eļās, nezāļu salāti, ārstniecības augu kolekcija)
3. "Pirts rituāli" (zāļu lāviņa, ziedu slotas, zaļais medus,  ziedu skrubis, pirts medus masāža, krustotais pēriens, pirts augu kolekcija)
4. "Vārda spēks" (dzieds, dziedāt, dziedināt, spēka dziesmas, stiprie vārdi, tautas dziesmas un tautas medicīna, dziednieciskais pēriens pirtī)

 

Muzeja pedagogs Ventspils muzeja filiālē "Amatu māja" (otrdien - sestdien 10:00-18:00)
Ventiņu stāstniece un zāļu sieva (svētdienās - pirmdienās izbraukuma nodarbības)
Mani var mēģināt sazvanīt mājās 63633612, darbā 63620174, ceļā 29855125.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVentiņu zāļu sievas darba plāns Skatīt vairākApmācības    Zāļu sievas mācības Skatīt vairāk      Mācības "Savvaļas aptieka" Skatīt vairāk      Mācības "Zaļās receptes" Skatīt vairāk      Mācības "Pirts rituāli" Skatīt vairāk      Mācības "Vārda spēks" Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38774
Meklēšanas rezultātos parādīts : 37226


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Visi banneri