Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rakstā, veikals

Rakstā, veikals

Brīvības gatve 205, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26673550
(+371) 67554985
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena11:00 - 15:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

VISS DEJAI. „RAKSTĀ”


Esi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?

Dejām un dančiem, mēģinājumiem un koncertiem, tautas svētkiem un gadskārtu ieražu svinēšanai tev būs nepieciešami daudzi piederumi .

Kur tos iegādāties vai pasūtīt?

Tev jānāk uz dejošanas piederumu salonveikalu „Rakstā”!

Veikalā „Rakstā” tu atradīsi :

  • pastalas, deju kurpes, zābakus, dejošanai domātas auduma čībiņas,

  • treniņtērpus

  • tautiskos kreklus meitenēm, zēniem, sievām, vīriem,

  • tautiskos brunčus,

  • villaines
  • apakšsvārkus

  • vilnas un kokvilnas tautiskās zeķes
  • saktas un saktiņas,

  • salmu cepures, filca platmales, naģenes,

  • jostas un prievītes,

  • mākslīgo ziedu un zīļu vainagus,

  • sievu cepures,

  •  plecu lakatus un kakla lakatiņus,

  • matu lentes,

  •  grāmatas par deju un tautastērpiem

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTautastērpi Skatīt vairāk   Tautastērpu bikses    Tautastērpu vestes    Tautastērpu krekli    Lina apģērbi    Lina blūzes    Adītas zeķes Skatīt vairāk   Apakšsvārki    Tautiski brunči Skatīt vairāk   Priekšauti       Priekšauti tautastērpiem    Lakatiņi       Vilnas plecu lakati Skatīt vairāk      Galvas lakati       Kakla lakatiņi    Aubes    Cepures       Salmu cepures       Naģenes    Tautastērpu vainagi       Zīļu vainagi       Mākslīgo ziedu vainagi Skatīt vairāk   Matu lentes    Jostas Skatīt vairāk   Treniņtērpi deju nodarbībām Daiļamatniecība    Saktas    Suvenīri Apavi dejošanai Skatīt vairāk   Pastalas Skatīt vairāk   Deju zābaki Skatīt vairāk   Deju kurpes Skatīt vairāk   Dejošanas čības Grāmatas, grāmatnīcas    Grāmatas par deju un tautastērpiem Tautas mūzikas instrumenti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49150
Meklēšanas rezultātos parādīts : 488953


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Visi banneri