Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rakstā, veikals

Rakstā, veikals

Brīvības gatve 205, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26673550
(+371) 67554985
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena11:00 - 15:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

VISS DEJAI. „RAKSTĀ”


Esi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?

Dejām un dančiem, mēģinājumiem un koncertiem, tautas svētkiem un gadskārtu ieražu svinēšanai tev būs nepieciešami daudzi piederumi .

Kur tos iegādāties vai pasūtīt?

Tev jānāk uz dejošanas piederumu salonveikalu „Rakstā”!

Veikalā „Rakstā” tu atradīsi :

  • pastalas, deju kurpes, zābakus, dejošanai domātas auduma čībiņas,

  • treniņtērpus

  • tautiskos kreklus meitenēm, zēniem, sievām, vīriem,

  • tautiskos brunčus,

  • villaines
  • apakšsvārkus

  • vilnas un kokvilnas tautiskās zeķes
  • saktas un saktiņas,

  • salmu cepures, filca platmales, naģenes,

  • jostas un prievītes,

  • mākslīgo ziedu un zīļu vainagus,

  • sievu cepures,

  •  plecu lakatus un kakla lakatiņus,

  • matu lentes,

  •  grāmatas par deju un tautastērpiem

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTautastērpi Skatīt vairāk   Tautastērpu bikses    Tautastērpu vestes    Tautastērpu krekli    Lina apģērbi    Lina blūzes    Adītas zeķes Skatīt vairāk   Apakšsvārki    Tautiski brunči Skatīt vairāk   Priekšauti       Priekšauti tautastērpiem    Lakatiņi       Vilnas plecu lakati Skatīt vairāk      Galvas lakati       Kakla lakatiņi    Aubes    Cepures       Salmu cepures       Naģenes    Tautastērpu vainagi       Zīļu vainagi       Mākslīgo ziedu vainagi Skatīt vairāk   Matu lentes    Jostas Skatīt vairāk   Treniņtērpi deju nodarbībām Daiļamatniecība    Saktas    Suvenīri Apavi dejošanai Skatīt vairāk   Pastalas Skatīt vairāk   Deju zābaki Skatīt vairāk   Deju kurpes Skatīt vairāk   Dejošanas čības Grāmatas, grāmatnīcas    Grāmatas par deju un tautastērpiem Tautas mūzikas instrumenti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48792
Meklēšanas rezultātos parādīts : 484336

Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Visi banneri