Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas novada amatnieku biedrība

Kandavas novada amatnieku biedrība

Teikas, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, 3120
(+371) 26113310
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kandavas novada amatnieku biedrība "Pūralāde"

Katrs, kuram ir vēlme darboties, tiek laipni gaidīts!


Piedāvājam sekojošas nodarbības:

- Rokdarbi - dažādu tehniku un veidu visi iespējamie rokdarbi (adīšana, tamborēšana, filcēšana, ziedu izgatavošana, rotas, u.tml.)

- Šūšana – šūšanas pamati un prasmju padziļināšana.

- Keramika un porcelāna apgleznošana - kā vienkāršu šķīvi, krūzīti u.c. padarīt par īpašu.

- Ādas mākslinieciskā apdare un grāmatu iesiešana – dažādu ādas priekšmetu izgatavošana.

- Aušana - piedāvājam iespēju iemācīties aust jostas.

Nodarbības tiek organizētas gan pieaugušiem, gan bērniem - ar vai bez pieredzes. Radošās nodarbības dod iespēju satikties ar līdzīgi domājošiem, jaukiem, ideju pilniem cilvēkiem.

Visās nodarbībās var iemācīties radīt dažādas noderīgas lietas gan sev, gan saviem tuviniekiem. Kā arī radoši izpausties un lietderīgi pavadīt laiku. Visu nodarbību laiki tiek saskaņoti ar jums - mācīties un pilnveidoties gribošajiem!

Informācija pa telefonu: +371 26113310 (Aiva).



Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5885
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30613


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Visi banneri