Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Alefs S, SIA

Alefs S, SIA

Šmerļa iela 3, Rīga, Latvija
(+371) 22066662
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mēs - Latvijas uzņēmums SIA "ALEFS S" izgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu, aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem. Vairāk nekā 10 gadu veiksmīgi darbojoties tirgū, ir uzstādītas tūkstošiem tērauda durvju visā valstī, augsts zināšanu līmenis, darbnieku kompetence un partneru uzticība - ir mūsu vizītkarte, ar kuru mēs lepojamies! Mūsu uzņēmuma tērauda ieejas durvis – tas ir gatavs risinājums Jūsu komfortam un drošībai. Visas SIA "ALEFS S" metāla ieejas durvis ir aprīkotas ar kompānijas "Mottura" pretuzlaušanas slēdzenēm. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un uzkrātajai pieredzei, uzņēmuma SIA "ALEFS S" izgatavotajām tērauda durvīm ir neapšaubāmas priekšrocības: - Kalpos vairākas reizes ilgāk par parastajām durvīm; - Tām ir mūsdienīga pretuzlaušanas aizsardzība; - Tie garantē siltuma – skaņas izolāciju; - Estētisks ārējais noformējums; - Jiebkura modeļa garantijas termiņš ir pagarināts līdz 7 gadiem. Profesionāla pieeja, katra klienta individuāla apkalpošanas programma, speciālistu konsultācijas un metāla durvju demokrātiskas cenas - pats pārliecinošākais arguments mūsu uzņēmuma labā. Mūsu pakalpomjumus ir izmantojuši tie, kuriem Jūs uzticaties, un mēs to vērtējam. Ar mums sadarbojas: Lidosta "RĪGA", "Lāčplēša Alus", "Siguldas Gāze", celtniecības kompānija "Reaton", "Triatel" (Telecom Baltija), "Laneks", "Banku augstskola", "Cido" pārtikas grupa, klubs "LA Rocca", "Jēkabpils" cietums u.c.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis    Ārdurvis    Iekšdurvis    Metāla durvis Skatīt vairāk   Speciālas nozīmes durvis Durvju ražošana    Durvju drošības speciālista konsultācijas    Durvju nomērīšana    Durvju projektēšana    Durvju dizaina izstrāde    Siltumizolācija un skaņas izolācija durvīm    Durvju uzstādīšana, montāža
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40418
Meklēšanas rezultātos parādīts : 232902

DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Visi banneri