Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latrex laivas

Latrex laivas

Ziediņi, Daugmales pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26694318 - 7:30 - 20:00
Juridiskais nosaukums : LATREX, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103294754
Juridiskā adrese : A. M. Keldiša iela 13 - 37, Rīga
Apraksts

LATREX ir Latvijas uzņēmums, kurš nodarbojās ar stiklplasta motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu projektēšanu, konstruēšanu, ražošanu un restaurāciju.
Savas darbības laikā LATREX ir kļuvis par vienu no vadošajiem nozares uzņēmumiem Baltijas valstīs.
Uzņēmumam ir pārstāvniecības Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Dānijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Spānijā, Baltkrievijā.

Piedāvājam aprīkojumu laivām.

- Airus, ar koka vai plastmasas lāpstiņām (210, 225, 240, 270 cm)
- Laivas duļļu ligzdas (leņķis un iegremdējams)
- Aira duļļus (dakša, saspiedējs un pastiprināts saspiedējs)
- Laivas duļļu ligzdu bukses
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās cilpas (U - bolt)
- Traņča plāksnes priekš dzinēja stiprināšanas (iekšējās un ārējās)
- Makšķerkātu turētājus
- Miera stājas airu turētājus
- Nerūsējošā tērauda eņģes priekš vākiem.
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās knehtus.
- Nerūsējošā tērauda rokturus
- Bortgumijas (moldingus)
- Visus stiklplasta laivai nepieciešamos remontmateriālus (Sveķus, šķiedras, krāsas, špakteles, pulēšanas pastas, poliuretāna putas)

Kuteru, motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu un citu stiklplasta izstrādajumu remonts.
Atjaunojam formas, radānus, traņčus, laminējam stiklašķiedru, špaktelējam ar specialo špakteli (mikrosfēra + aerosils), slīpējam, krasojam ar GELCOAT, slīpējam GELCOAT, pulējam.
Neapaugošās krāsas krāsošana.
Viesiem darbiem dodam garantiju.
Arī vecam peldlīdzeklim gribam dot otro iespēju.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLatvijā ražotas airu / motorlaivas LATREX (Laivas, laivu ražošana) Skatīt vairākLaivas    Airu laivas Skatīt vairāk   Motorlaivas Skatīt vairāk   Kanoe laivu noma, īre Skatīt vairākLaivu motori, dzinēji Laivu piekabes Laivu aprīkojums    Laivu airi    Laivu airu duļļi Skatīt vairāk   Laivu airu duļļu ligzdas Skatīt vairāk   Tauvošanās cilpas Laivu remonts Skatīt vairākLaivu remonta materiāli
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43639
Meklēšanas rezultātos parādīts : 216442

Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Visi banneri