Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latrex laivas

Latrex laivas

Ziediņi, Daugmales pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26694318 - 7:30 - 20:00
Juridiskais nosaukums : LATREX, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103294754
Juridiskā adrese : A. M. Keldiša iela 13 - 37, Rīga
Apraksts

LATREX ir Latvijas uzņēmums, kurš nodarbojās ar stiklplasta motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu projektēšanu, konstruēšanu, ražošanu un restaurāciju.
Savas darbības laikā LATREX ir kļuvis par vienu no vadošajiem nozares uzņēmumiem Baltijas valstīs.
Uzņēmumam ir pārstāvniecības Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Dānijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Spānijā, Baltkrievijā.

Piedāvājam aprīkojumu laivām.

- Airus, ar koka vai plastmasas lāpstiņām (210, 225, 240, 270 cm)
- Laivas duļļu ligzdas (leņķis un iegremdējams)
- Aira duļļus (dakša, saspiedējs un pastiprināts saspiedējs)
- Laivas duļļu ligzdu bukses
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās cilpas (U - bolt)
- Traņča plāksnes priekš dzinēja stiprināšanas (iekšējās un ārējās)
- Makšķerkātu turētājus
- Miera stājas airu turētājus
- Nerūsējošā tērauda eņģes priekš vākiem.
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās knehtus.
- Nerūsējošā tērauda rokturus
- Bortgumijas (moldingus)
- Visus stiklplasta laivai nepieciešamos remontmateriālus (Sveķus, šķiedras, krāsas, špakteles, pulēšanas pastas, poliuretāna putas)

Kuteru, motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu un citu stiklplasta izstrādajumu remonts.
Atjaunojam formas, radānus, traņčus, laminējam stiklašķiedru, špaktelējam ar specialo špakteli (mikrosfēra + aerosils), slīpējam, krasojam ar GELCOAT, slīpējam GELCOAT, pulējam.
Neapaugošās krāsas krāsošana.
Viesiem darbiem dodam garantiju.
Arī vecam peldlīdzeklim gribam dot otro iespēju.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLatvijā ražotas airu / motorlaivas LATREX (Laivas, laivu ražošana) Skatīt vairākLaivas    Airu laivas Skatīt vairāk   Motorlaivas Skatīt vairāk   Kanoe laivu noma, īre Skatīt vairākLaivu motori, dzinēji Laivu piekabes Laivu aprīkojums    Laivu airi    Laivu airu duļļi Skatīt vairāk   Laivu airu duļļu ligzdas Skatīt vairāk   Tauvošanās cilpas Laivu remonts Skatīt vairākLaivu remonta materiāli
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43952
Meklēšanas rezultātos parādīts : 218481


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Visi banneri