KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Latrex laivas

Latrex laivas

Ziediņi, Daugmales pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26694318 - 7:30 - 20:00
Juristische-Person : LATREX, SIA
Eintragungsnummer : 40103294754
Juristische adresse : A. M. Keldiša iela 13 - 37, Rīga
Beschreibung

LATREX ir Latvijas uzņēmums, kurš nodarbojās ar stiklplasta motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu projektēšanu, konstruēšanu, ražošanu un restaurāciju.
Savas darbības laikā LATREX ir kļuvis par vienu no vadošajiem nozares uzņēmumiem Baltijas valstīs.
Uzņēmumam ir pārstāvniecības Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Dānijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Spānijā, Baltkrievijā.

Piedāvājam aprīkojumu laivām.

- Airus, ar koka vai plastmasas lāpstiņām (210, 225, 240, 270 cm)
- Laivas duļļu ligzdas (leņķis un iegremdējams)
- Aira duļļus (dakša, saspiedējs un pastiprināts saspiedējs)
- Laivas duļļu ligzdu bukses
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās cilpas (U - bolt)
- Traņča plāksnes priekš dzinēja stiprināšanas (iekšējās un ārējās)
- Makšķerkātu turētājus
- Miera stājas airu turētājus
- Nerūsējošā tērauda eņģes priekš vākiem.
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās knehtus.
- Nerūsējošā tērauda rokturus
- Bortgumijas (moldingus)
- Visus stiklplasta laivai nepieciešamos remontmateriālus (Sveķus, šķiedras, krāsas, špakteles, pulēšanas pastas, poliuretāna putas)

Kuteru, motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu un citu stiklplasta izstrādajumu remonts.
Atjaunojam formas, radānus, traņčus, laminējam stiklašķiedru, špaktelējam ar specialo špakteli (mikrosfēra + aerosils), slīpējam, krasojam ar GELCOAT, slīpējam GELCOAT, pulējam.
Neapaugošās krāsas krāsošana.
Viesiem darbiem dodam garantiju.
Arī vecam peldlīdzeklim gribam dot otro iespēju.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMotorboote LATREX (Anfertigung der Boote) Boote    Ruderboote mehr Details   Motorlaivas mehr Details   Kanuverleih mehr DetailsBootmotoren Bootanhänger Bootsausrüstung, Bootszubehör    Bootsruder    Oarlocks für Boote mehr Details   Ruderboot Rowlocks mehr Details   Festmacherschleifen Bootsreparatur Bootsreparaturmaterialien
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 43886
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 218083


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Rubīni, Appartement
Rubīni, AppartementBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Lotes Toys, einkaufen
Lotes Toys, einkaufenLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Mīts, Steinbearbeitung
Mīts, SteinbearbeitungSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Visi banneri