Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DāvanuServiss.lv

DāvanuServiss.lv

Brīvības gatve 197a/36, 4. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26699899
T/c SPICE veikals: 20620079 - veikala darba laiks (I-VII 10:00-22:00) spice@davanuserviss.lv
T/c Rīga Plaza veikals: 26181718 - veikala darba laiks (I-VII 10:00-21:00) rigaplaza@davanuserviss.lv
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

DāvanuServiss.lv ir lielākais piedzīvojumu dāvanu interneta veikals Latvijā. Piedāvājam vairāk kā 1000 emociju un piedzīvojumu dāvanas. Dāvanu kartes varat iegādāties gan sev, gan saviem draugiem un mīļajiem. Nopērkot un uzdāvinot kādam mūsu dāvanu karti, saņēmējs neredzēs tās cenu, bet gan piedzīvojumu, kas viņam ir uzdāvināts. Mūsu piedāvājumā ir SPA procedūras, masāžas, sporta aktivitātes, romantiski piedzīvojumi, restorānu apmeklējumi, VIP piedzīvojumi, u.c. skaistas un aizraujošas dāvanas. Piedāvājumu klāstā atradīsiet visdažādākās idejas, kas Jūsu svētkus padarīs neaizmirstamus. DāvanuServiss.lv pastāvīgi palielina savu dāvanu klāstu, lai katrs varētu atrast sev piemērotāko! Ja ir kādi jautājumi, droši varat zvanīt un rakstīt. Būsim priecīgi palīdzēt!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDāvanu kartes Skatīt vairākInterneta veikali Dāvanas Apmācības Biznesa dāvanas Pasūtījumu piegāde Latvijā Skaistumkopšana    SPA Pedikīrs    Kosmetoloģija    Make-up    Masāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairāk   Klasiskā masāža    Aromterapijas masāža    SPA ceļojumi Skatīt vairāk   Pirts procedūras Maizes cepšana Dāvanas gardēžiem Skatīt vairākPiedāvājumi bērniem    Atrakcijas Skatīt vairāk   Piedzīvojumu parki Romantiskas dāvanas Skatīt vairāk   Kāzu dāvanas Aktīvā atpūta Skatīt vairākIzbraucieni ar kvadracikliem Boulings    Peintbols    Ekstrēmā atpūta Skatīt vairāk   Izklaides lidojumi Skatīt vairāk   Lidojumi ar gaisa baloniem    Izjādes ar zirgiem    Izbraucieni ar ūdens motocikliem    Izbraucieni ar sniega motocikliem    Braucieni suņu pajūgos Skatīt vairāk   Lidojumi    Izbraucieni ar jahtām    Vindsērfings    Kiteboards
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 175618
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1392375

Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Visi banneri