KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
DāvanuServiss.lv

DāvanuServiss.lv

Brīvības gatve 197a/36, 4. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26699899
T/c SPICE veikals: 20620079 - veikala darba laiks (I-VII 10:00-22:00) spice@davanuserviss.lv
T/c Rīga Plaza veikals: 26181718 - veikala darba laiks (I-VII 10:00-21:00) rigaplaza@davanuserviss.lv
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

DāvanuServiss.lv ir lielākais piedzīvojumu dāvanu interneta veikals Latvijā. Piedāvājam vairāk kā 1000 emociju un piedzīvojumu dāvanas. Dāvanu kartes varat iegādāties gan sev, gan saviem draugiem un mīļajiem. Nopērkot un uzdāvinot kādam mūsu dāvanu karti, saņēmējs neredzēs tās cenu, bet gan piedzīvojumu, kas viņam ir uzdāvināts. Mūsu piedāvājumā ir SPA procedūras, masāžas, sporta aktivitātes, romantiski piedzīvojumi, restorānu apmeklējumi, VIP piedzīvojumi, u.c. skaistas un aizraujošas dāvanas. Piedāvājumu klāstā atradīsiet visdažādākās idejas, kas Jūsu svētkus padarīs neaizmirstamus. DāvanuServiss.lv pastāvīgi palielina savu dāvanu klāstu, lai katrs varētu atrast sev piemērotāko! Ja ir kādi jautājumi, droši varat zvanīt un rakstīt. Būsim priecīgi palīdzēt!

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortDāvanu kartes mehr DetailsInternet-Shops Geschenke Unterricht Geschäftsgeschenke Bestellunglieferung nach Lettland Schönheitspflege    SPA Pedikīrs    Kosmetoloģija    Make-up    Massagen, Massagedienste mehr Details   Klasiskā masāža    Aromterapijas masāža    SPA Reisen mehr Details   Badeproceduren spa Maizes cepšana Dāvanas gardēžiem mehr DetailsAngebote für Kinder    Atrakcijas mehr Details   Abenteuerparks Romantische Geschenke mehr Details   Hochzeitsgeschenk Aktive Unterhaltung mehr DetailsQuads Bowling    Paintball    Ekstrēmā atpūta mehr Details   Ausflüge mehr Details   Lidojumi ar gaisa baloniem    Ausritt mit den Pferden    Izbraucieni ar ūdens motocikliem    Izbraucieni ar sniega motocikliem    Braucieni suņu pajūgos mehr Details   Flüge    Ausflug mit Yachten    Windsurfing    Kiteboard
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 176065
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1402008


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Liedags, Gasthaus
Liedags, GasthausViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
DHM Group, SIA, Baumarkt
DHM Group, SIA, BaumarktCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Arre, Metallbearbeitung
Arre, MetallbearbeitungARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Visi banneri