KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
ALAUŠYNĖ , Gasthaus

ALAUŠYNĖ , Gasthaus

Salu kaimas, Sudeikių seniūnija, Utenos rajono, Utenos apskritis, Lietuva
(+370) 69803447
(+370) 38934317
(+370) 38966045
Beschreibung
Über den Gehof Wir laden Sie zu einer wunderbaren Naturecke ein, die sich in jeder Jahreszeit zu sehen lohnt. Gemütliche Zimmer mit angenehmer Holzduft, die die Erinnerungen aus der Kindheit auf dem damaligen Bauernhof erweckt. Vertrauen Sie uns alle Sorgen für Essenvorbereitung an. Unser Kaffehaus ist sehr auf europäisches kulinarisches Zeichen der Litauensregion Aukštaitija stolz. Veranstaltung von Ausflügen.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTourismus mehr DetailsErholung und Unterhaltung in Litauen Ländlicher Tourismus Hotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser in Lettland mehr Details   Kotedžas mehr Details   Zeltplätze mehr DetailsCafes mehr Details   Ein Baldachin für Partys und Sitzgelegenheiten mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsOrganisation der Veranstaltungen mehr DetailsSaunas mehr Details   SPA Schwimmpool mehr Details   Whirlpool mehr Details   Schwimmbäder    Tvaika pirts    Sauna    Beheizte Wanne Sporta un tūrisma inventāra noma    Ski    Ūdens velosipēdu noma    Kvadraciklu noma    Verleih des Fahrrades    Verleih der Boote Erholung in der Natur mehr Details   Erholung am See mehr DetailsErholung auf dem Wasser mehr DetailsAktive Unterhaltung mehr Details   Izbraucieni ar kuteri    Angeln    Biljards    Basketballplätze    Teniss
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 84135
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2626491


JS WoodMagic , Holzbearbeitung
JS WoodMagic , HolzbearbeitungKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Mīts, Steinbearbeitung
Mīts, SteinbearbeitungSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Villa Anna, Gasthaus
Villa Anna, GasthausVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Visi banneri