Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dace Grīnberga, keramiķe

Dace Grīnberga, keramiķe

Liepāja, Latvija
(+371) 29109326
(+371) 63428538
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Strādāju ar dažādu krāsu akmensmasām, mālu un porcelānu. Veidoju mūsdienīgus priekšmetus interjeram un eksterjeram. Darbos izmantoju vienkāršas, ažūras formas bagātinot tās ar dažādām faktūrām. Virpoju kurzemnieciskas zara kannas, krūzes, bļodas, podus, rotātus ar Rucavai raksturīgiem baltmālā gravētiem augu – ziedu motīviem. Dažādu projektu ietvaros vadu radošās darbnīcas dažāda vecuma bērniem un bērniem ar īpašām vajadzībām. Izgatavoju keramikas priekšmetus pēc pasūtījuma. 1978.gadā beidzu LMA lietišķi dekoratīvās mākslas nodaļu. No 1980.gada esmu LMS. Strādāju Liepājas mākslas vidusskolā Keramikas nodaļā par skolotāju. Darbi eksponēti izstādēs Latvijā un ārzemēs, kā arī atrodas privātkolekcijās. Piedalos keramiķu simpozijos un radošās darbnīcās.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRadošās darbnīcas Skatīt vairākPodnieki un keramiķi Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Dārza keramika    Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairāk   Māla trauki    Vāzes    Podi Skatīt vairākNaborigamas cepļa dedzināšana un atklāšana Salacgrīvā 2007 (Cepļa atvēršana) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53893
Meklēšanas rezultātos parādīts : 408701


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Visi banneri