KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dace Grīnberga, keramiķe

Dace Grīnberga, keramiķe

Liepāja, Latvija
(+371) 29109326
(+371) 63428538
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Strādāju ar dažādu krāsu akmensmasām, mālu un porcelānu. Veidoju mūsdienīgus priekšmetus interjeram un eksterjeram. Darbos izmantoju vienkāršas, ažūras formas bagātinot tās ar dažādām faktūrām. Virpoju kurzemnieciskas zara kannas, krūzes, bļodas, podus, rotātus ar Rucavai raksturīgiem baltmālā gravētiem augu – ziedu motīviem. Dažādu projektu ietvaros vadu radošās darbnīcas dažāda vecuma bērniem un bērniem ar īpašām vajadzībām. Izgatavoju keramikas priekšmetus pēc pasūtījuma. 1978.gadā beidzu LMA lietišķi dekoratīvās mākslas nodaļu. No 1980.gada esmu LMS. Strādāju Liepājas mākslas vidusskolā Keramikas nodaļā par skolotāju. Darbi eksponēti izstādēs Latvijā un ārzemēs, kā arī atrodas privātkolekcijās. Piedalos keramiķu simpozijos un radošās darbnīcās.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKreativer Workshop mehr DetailsKeramiker Dizaina elementi, objekti mehr DetailsKeramikwaren mehr Details   Leuchter mehr Details   Dārza keramika    Geschirr, Küchenutensilien mehr Details   Tongeschirr    Vasen    Podi mehr DetailsNaborigamas cepļa dedzināšana un atklāšana Salacgrīvā 2007 (Cepļa atvēršana) mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 53832
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 408247


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Vaives, Holzbearbeitung
Vaives, HolzbearbeitungKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Anemones, Glamping
Anemones, GlampingGlamping Anemones ist ein neuer Erholungsort in Plienciem, 900 m vom Meer entfernt. Das Glamping befindet sich in einem mit Pinien bewachsenen, grünen, blühenden Gebiet. In der Nähe: Wanderwege mit Heidelbeeren, Preiselbeeren und Pilzen. Das Glamping ist mit einem Küchenbereich ausgestattet, in dem Sie einen Kühlschrank, Geschirr, einen Induktionsherd, eine Mikrowelle und eine Kaffeemaschine finden. Die Kabine verfügt über eine Dusche, Toilette, Luftwärmepumpe (die Temperatur kann gekühlt oder geheizt werden), Pelletkamin.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Visi banneri