Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eco Roof  niedru jumti un celtniecība

Eco Roof niedru jumti un celtniecība

Rubeņi, Nīca, Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 26548800
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Niedru jumti, niedru dizains – ātri un kvalitatīvi visā Eiropā! ECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta piedāvātajiem materiāliem. Veikto darbu apjomi ir palielinājušies, mūsu darba kvalitāte un profesionālisms zināms arī aiz mūsu valsts robežām. Esam strādājuši citās Eiropas valstīs, pēdējie lielākie darbi tika veikti Lietuvā. Niedru jumta cenu ietekmē konstrukcijas sarežģītība, klājuma biezums, jumta logi, skursteņi, izbūves, kores materiāls. Strādājot pie lieliem pasūtījumiem, tiek veidotas elastīgas cenas. Niedru klājēju seno amatu esam mantojuši no paaudzēm. Turklāt atrodamies Latvijā, Papes ezera krastā, kur savvaļā tiek audzētas niedres – šīs niedres ir ekoloģiski tīras, jo to audzēšanai netiek izmantota ķīmija. Niedru jumti ir ne tikai senajām Latvijas mājām, bet arī citviet Eiropā – visbiežāk kūrortu zonās, visu veidu ārējos bāros un lapenēs. Protams, arī būvējot ekoloģiski tīras mājas, piemēram, guļbūves, tiek izmantoti ekoloģiski tīrie niedru jumti. Jau senā pagātnē niedru jumti tika izmantoti zemēs gar Baltijas jūras krastu, kā arī Skandināvijas valstīs. Niedru jumtu pielietojums ir ļoti plašs un ekskluzīvs. Niedru jumti ir ļoti silti, ekoloģiski tīri un iekļaujas jebkurā ainavā – vai tas būtu industriālais pilsētas rajons, vai mazs namiņš Alpos. Niedru jumtu elementus veiksmīgi var izmantot dažādu telpu dizainā, teiksim, virs bāra letes. Ļoti veiksmīgs risinājums – niedru jumtus izmantot kā dekoratīvi plānos jumtus saulessargiem vai nojumēm, pārvietojamiem tirgus stendiem. Niedres kā segums ir ļoti viegls, silts un dekoratīvs. Ar to Jūs vienmēr izcelsieties apkārtējā ainavā un vidē, pozitīvā nozīmē, protams. Niedru jumts mūsdienās ir kļuvis vizuāli pievilcīgāks, ilgāk kalpo un turklāt ir ugunsdrošs. Šīs trīs lietas tad arī nosaka jumta kvalitāti. Ugunsdrošība visvairāk uztrauc klientus. Niedru jumts nedeg, ja ir uzklāts blīvi un nav brīvu gaisa plūsmu, kā arī ja ir ievērotas ugunsdrošības normas pie skursteņiem, griliem un citās vietās ar atklātām liesmām. Tas ir līdzīgi kā kad biezu grāmatu ieliekam ugunskurā, taču tā nedeg ar atklātu liesmu. Šobrīd esam uzklājuši daudz niedru jumtu Latvijā. Interesanti objekti bija Cēsu rajona Amatciemā un daudzās citās vietās, kur vēl aizvien piedalāmies ļoti savdabīgu ciematu būvēs. Ļoti savdabīgs un interesants darbs bija vienā no lielākajiem Eiropas akvaparkiem – „Līvu” akvaparkā –, kur klājām niedru jumtus uz dekoratīvajiem saulessargiem akvaparka iekšējā interjera tropu daļā. Mēs ne tikai klājam jaunus niedru jumtus, bet arī tos restaurējam. Visvairāk restaurācijas darbu esam veikuši Liepājas rajonā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Niedru jumti, klāšana Skatīt vairāk   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža Skatīt vairākBūvniecība Skatīt vairāk   Pirts, saunas būvniecība Skatīt vairāk   Koka mājas Skatīt vairāk   Koka karkasa ēkas Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu mājiņas, izgatavošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57732
Meklēšanas rezultātos parādīts : 365269

Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Visi banneri