Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
In Sensum, apbedīšanas birojs

In Sensum, apbedīšanas birojs

Lauku iela 9, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
(+371) 27226226
(+371) 67368396
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pavadot cilvēku mūžībā, tuviniekiem ir daudz pārdzīvojumu, rūpju un raižu. Bieži vien cilvēki tam nav gatavi un nezina, ko iesākt un kā rīkoties šajā situācijā.
Mūsu apbedīšanas birojs SIA „In Sensum“ ir gatavs Jums palīdzēt, uzņemoties bēru organizēšanu. Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš dibināts 2006.gada 10.aprīlī, bet mūsu pieredze apbedīšanas un kapu labiekārtošanas pakalpojumu jomā ir jau no 1975.gada. Mēs izdarīsim visu, lai atvieglotu šo grūto sēru posmu un nokārtosim arī visas nepieciešamās formalitātes.
Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa vieda rituālie pakalpojumi atbilstoši visu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā.
Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk kā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši Jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Morgs, diennakts morga pakalpojumi Skatīt vairāk   Kremācija, krematorija pakalpojumi    Kapu rakšana TIKAI ārpus Rīgas (Kapu rakšana)    Sēru ceremoniju organizēšana Skatīt vairāk   Dokumentu noformēšana cilvēka nāves gadījumā Skatīt vairāk   Video pakalpojumi    Foto pakalpojumi    Bēru mielasti Apbedīšanas un rituālie piederumi Skatīt vairāk   Zārki Skatīt vairāk   Urnas Skatīt vairāk   Sēru vainagi Skatīt vairāk   Sēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas Skatīt vairākTransporta pakalpojumi Skatīt vairāk   Katafalki, katafalku pakalpojumi Skatīt vairāk   Repatriācija, repatriācijas pakalpojumi - mirušo transportēšana no ārzemēm Skatīt vairāk   Mirušā transportēšana uz ārzemēm un pa Latviju Skatīt vairākKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk   Betona apmales, uzstādīšana Skatīt vairāk   Akmens kapu pieminekļi Skatīt vairāk   Kapakmeņi Skatīt vairāk   Kapu apmales Skatīt vairāk   Kapu sētiņas Skatīt vairāk   Kapu soliņi Skatīt vairāk   Akmens apstrāde Skatīt vairākKapu labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākDzīvnieku apbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairākBēru mūzika bērēs Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 295064
Meklēšanas rezultātos parādīts : 918269

Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Visi banneri