Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vārnu galdniecība

Vārnu galdniecība

Dūmi, Auru pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3710
(+371) 26494908
(+371) 26339553
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Izgatavojam visa veida mēbeles pēc individuāla pasūtījuma - virtuves iekārtas , guļamistabas mēbeles , mēbeles bērniem , dažāda veida skapjus , gultas , galdus , biroja mēbeles , durvis , masīvkoka kāpnes , dažāda veida interjera elementus u.c. Ir plašs sortimenta klāsts , kā arī toņu un krāsu dažādība . Strādājam ar jaunām un modernām iekārtām , kuras tika iegādātas Austrijā . Dažādu veidu materiāli - lamināts , MDF ( finierēts un krāsots ), akrils un koks . Lamināta detaļas tiek aplīmētas ar ABS maliņu , lakošana un krāsošana tiek veikta modernā kamerā , līdz ar ko tiek panākta augsta kvalitāte . Koka mēbeles un durvis tiek lakotas ar ūdens laku , kas ir apkārtējai videi nekaitīga . Veicam uzmērīšanu , projektēšanu , izgatavošanu un piegādi ar montāžu . Garantija . Katram klientam individuāla pieeja . Darba pieredze 10 gadi . Atrodamies Dobelē . Pieņemam pasūtījumus uz materiālu izzāģēšanu un maliņu aplīmēšanu (no 10-45 mm biezumā).Aplīmēšana tiek veikta uz jaunas iekārtas.(ātri un kvalitatīvi).
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Mēbeles Skatīt vairāk   Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Viesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Guļamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Iebūvētie skapji Skatīt vairāk   Biroja mēbeles Skatīt vairāk   Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma Skatīt vairākDurvis Skatīt vairākKāpnes, trepes Skatīt vairākInterjera priekšmeti Bīdāmās durvis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 74826
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1274162

Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Visi banneri