KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vārnu galdniecība

Vārnu galdniecība

Dūmi, Auru pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3710
(+371) 26494908
(+371) 26339553
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Izgatavojam visa veida mēbeles pēc individuāla pasūtījuma - virtuves iekārtas , guļamistabas mēbeles , mēbeles bērniem , dažāda veida skapjus , gultas , galdus , biroja mēbeles , durvis , masīvkoka kāpnes , dažāda veida interjera elementus u.c. Ir plašs sortimenta klāsts , kā arī toņu un krāsu dažādība . Strādājam ar jaunām un modernām iekārtām , kuras tika iegādātas Austrijā . Dažādu veidu materiāli - lamināts , MDF ( finierēts un krāsots ), akrils un koks . Lamināta detaļas tiek aplīmētas ar ABS maliņu , lakošana un krāsošana tiek veikta modernā kamerā , līdz ar ko tiek panākta augsta kvalitāte . Koka mēbeles un durvis tiek lakotas ar ūdens laku , kas ir apkārtējai videi nekaitīga . Veicam uzmērīšanu , projektēšanu , izgatavošanu un piegādi ar montāžu . Garantija . Katram klientam individuāla pieeja . Darba pieredze 10 gadi . Atrodamies Dobelē . Pieņemam pasūtījumus uz materiālu izzāģēšanu un maliņu aplīmēšanu (no 10-45 mm biezumā).Aplīmēšana tiek veikta uz jaunas iekārtas.(ātri un kvalitatīvi).
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHolzbearbeiteung Möbel mehr Details   Küchenmöbeln mehr Details   Wohnzimmermöbel mehr Details   Schlafzimmermöbel mehr Details   Einbauschränke mehr Details   Möbel im Büro mehr Details   Möbel nach individuellem Auftrag mehr DetailsTüren mehr DetailsTreppe, Aufgang mehr DetailsInterieur objekte Schiebetüren mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 74825
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1274162

Ligas, Gasthaus
Ligas, GasthausTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
VEIPRO, SIA, Schuppen und Schuppenreparatur
VEIPRO, SIA, Schuppen und SchuppenreparaturWir produzieren, verkaufen und warten sowohl automatische als auch manuelle elektronische Waagen und Wägesysteme. Wir arbeiten mit den weltweit führenden Herstellern von Waagen und Waagenkomponenten zusammen, um qualitativ hochwertige Produkte und Dienstleistungen für alle Geschäftsbereiche bereitzustellen.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Ziemupes Muiža, SPA hotel
Ziemupes Muiža, SPA hotelDas Ziemupes Muiža & SPA in Ziemupe liegt 1,9 km vom Strand Ziemupe entfernt und bietet Unterkünfte mit einem Restaurant, kostenfreien Privatparkplätzen, einer Bar und einer Gemeinschaftslounge. Die Unterkunft mit einem Garten und einer Terrasse
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Inčukalna strops, Gasthaus
Inčukalna strops, GasthausNettes Haus für Feierlichkeiten (bis zu 50 Personen) mit einer Sauna und einem Whirlpool unter freiem Himmel. Komfortable Zimmer für die Übernachtung, Räume für Seminare.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Visi banneri