KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vārnu galdniecība

Vārnu galdniecība

Dūmi, Auru pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3710
(+371) 26494908
(+371) 26339553
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Izgatavojam visa veida mēbeles pēc individuāla pasūtījuma - virtuves iekārtas , guļamistabas mēbeles , mēbeles bērniem , dažāda veida skapjus , gultas , galdus , biroja mēbeles , durvis , masīvkoka kāpnes , dažāda veida interjera elementus u.c. Ir plašs sortimenta klāsts , kā arī toņu un krāsu dažādība . Strādājam ar jaunām un modernām iekārtām , kuras tika iegādātas Austrijā . Dažādu veidu materiāli - lamināts , MDF ( finierēts un krāsots ), akrils un koks . Lamināta detaļas tiek aplīmētas ar ABS maliņu , lakošana un krāsošana tiek veikta modernā kamerā , līdz ar ko tiek panākta augsta kvalitāte . Koka mēbeles un durvis tiek lakotas ar ūdens laku , kas ir apkārtējai videi nekaitīga . Veicam uzmērīšanu , projektēšanu , izgatavošanu un piegādi ar montāžu . Garantija . Katram klientam individuāla pieeja . Darba pieredze 10 gadi . Atrodamies Dobelē . Pieņemam pasūtījumus uz materiālu izzāģēšanu un maliņu aplīmēšanu (no 10-45 mm biezumā).Aplīmēšana tiek veikta uz jaunas iekārtas.(ātri un kvalitatīvi).
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHolzbearbeiteung Möbel mehr Details   Küchenmöbeln mehr Details   Wohnzimmermöbel mehr Details   Schlafzimmermöbel mehr Details   Einbauschränke mehr Details   Möbel im Büro mehr Details   Möbel nach individuellem Auftrag mehr DetailsTüren mehr DetailsTreppe, Aufgang mehr DetailsInterieur objekte Schiebetüren mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 75075
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1278299


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, Gasthaus
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, GasthausViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Pagalmiņi, Landgut
Pagalmiņi, LandgutNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Skandināvs 3XL, einkaufen
Skandināvs 3XL, einkaufenSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Liedags, Gasthaus
Liedags, GasthausViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Zariņi, Gasthaus
Zariņi, GasthausWillkommen im Gästehaus "Zariņi". Russisches Badehaus mit Schwimmbad, Sauna, Unterkunft, Laube, Lagerfeuer und Zeltplätzen. Bankett und Feiern.
Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Visi banneri