Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ķieģeļu Nams – ķieģeļi, krāsnis, žogi

Ķieģeļu Nams – ķieģeļi, krāsnis, žogi

Lubānas iela 97, Rīga, Latvija, LV-1072
(+371) 29990555 - Kaspars Blumbergs
(+371) 67139966
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKlinkera bruģisKrāsnis un kamīni   Kamīni   Kamīnu mūrēšana (Mūrēšana)   Krāšņu mūrēšana   Kamīnu, plīts durtiņas no stikla   Karstumizturīgais stikls kamīnu un krāsns durtiņāmAkciju piedāvājumiMŪRĒŠANAS KĻŪDAS (Mūrēšana)Būvmateriāli un būvkonstrukcijas   KERATERM (Keramiskie bloki)   Gāzsilikāta bloks (Gāzbetona bloki)   Dārza kamīni no ķieģeļiem (Dārza kamīni)   Mūrēta krievu pirts krāsns (Pirts krāsnis)   Skursteņi, dūmvadi      Skursteņa - jumta pieslēgums      Skursteņa jumtiņi   Silikāta apdares ķieģeļi (Dekoratīvie mūri)   Sētas bloki (Žogi, sētas)   Žogi, sētas   Dekoratīvā ķieģeļa sētas (Žogu stabi)   Sausie maisījumi būvniecībai   Silikāta bloki   Ķieģeļi      Dūmvadu ķieģeļi (Keramiskie ķieģeļi)      Ķieģeļi (Apdares ķieģeļi)      Tēsti ķieģeļi      Fasādes ķiegeļi      Silikāta ķieģeļi      Skaldīti ķieģeļiBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecībaMūrēšana   Tvaika pirts krāsns (Pirts krāšņu mūrēšana)   Dārza kamīnu mūrēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 122941
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1081961
Skatīt arī katalogā : Klinkera bruģis


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Visi banneri