Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pinumi, salons - darbnīca

Pinumi, salons - darbnīca

Akmeņu iela 15, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 28775667 - for english speaking costumers
(+371) 29158403
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ar pinumu izgatavošanu es un mana ģimene nodarbojamies jau vairāk kā 20 gadus. Man ir ne tikai Latvijā, bet arī Eiropas Savienības valstīs atzīts meistara diploms. Pinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu vairākus gadu desmitus, kā arī lai,pasūtītāja iecere tiktu realizēta dzīvē, tā lai klients būtu apmierināts ar paveikto darbu . Iespēju robežās veicu pīto mēbeļu remontu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPinumi Skatīt vairāk   Pītas mēbeles Skatīt vairāk      Pīti šūpuļkrēsli Skatīt vairāk      Pīti šūpuļi       Pītas bērnu gultiņas       Pītas kumodes Skatīt vairāk      Pīti galdi Skatīt vairāk      Pīti plaukti Skatīt vairāk      Pīti krēsli Skatīt vairāk      Pīti skapji Skatīt vairāk   Pītas maizes kastes    Pītas lampas    Pīti grozi Skatīt vairāk   Pīti interjera priekšmeti Skatīt vairāk   Pīti augļu statīvi    Pīti veļas grozi    Pīti stendu grozi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 68230
Meklēšanas rezultātos parādīts : 340817

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Visi banneri