Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deko Dārzs

Deko Dārzs

Tvaiku iela 24 - 4, Liepāja, Latvija, LV-3400
(+371) 29873330
(+371) 63441782
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piecus gadus SIA "Deko Dārzs" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu kā uzņēmums, bet iesākumi meklājami jau 15.gadus atpakaļ, kad strādājām kā pašnodarbinātie, audzējām nepieciešamos kokaugus, kuri vajadzīgi, lai ierīkotu skaistus dārzus, mūsu galvenais uzdevums ir nodrošināt klientam garantiju par ierīkoto dārzu, kurā mēs izmantojam pašu audzētus stādus, par kuriem varam dot 100% garantiju. Sniedzam klientam nepieciešamo informāciju par teritoriju plānošanu un labiekārtošanu.

  • Daiļdārza projektēšana un ierīkošana
  • Dārzu apsaimniekošana
  • Laistīšanas sistēmu uzstādīšana
  • Āra apgaismojuma uzstādīšana

Nodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu, iespējama arī bruģēšana ar apakšuzņēmēju pieaicināšanu.

Veicam apstādījumu projektēšanu un ierīkošanu. Konsultējam par esošo apstādījumu pārveidošanu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana    Labiekārtošana, apzaļumošana       Teritorijas labiekārtošana       Zemes planēšana       Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana       Dārzu apūdeņošana       Auglīgas augsnes ievešana       Dārzu projektēšana, ierīkošana    Apstādījumi       Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Teritorijas uzkopšana       Atkritumu izvešana Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Laistīšanas sistēmu ierīkošana, uzstādīšana Āra apgaismojuma uzstādīšana Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Dārza apgaismojums
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31657
Meklēšanas rezultātos parādīts : 335193

Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Visi banneri