KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Deko Dārzs

Deko Dārzs

Tvaiku iela 24 - 4, Liepāja, Latvija, LV-3400
(+371) 29873330
(+371) 63441782
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Piecus gadus SIA "Deko Dārzs" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu kā uzņēmums, bet iesākumi meklājami jau 15.gadus atpakaļ, kad strādājām kā pašnodarbinātie, audzējām nepieciešamos kokaugus, kuri vajadzīgi, lai ierīkotu skaistus dārzus, mūsu galvenais uzdevums ir nodrošināt klientam garantiju par ierīkoto dārzu, kurā mēs izmantojam pašu audzētus stādus, par kuriem varam dot 100% garantiju. Sniedzam klientam nepieciešamo informāciju par teritoriju plānošanu un labiekārtošanu.

  • Daiļdārza projektēšana un ierīkošana
  • Dārzu apsaimniekošana
  • Laistīšanas sistēmu uzstādīšana
  • Āra apgaismojuma uzstādīšana

Nodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu, iespējama arī bruģēšana ar apakšuzņēmēju pieaicināšanu.

Veicam apstādījumu projektēšanu un ierīkošanu. Konsultējam par esošo apstādījumu pārveidošanu.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLandschaftsbau, Gartenpflege und Management    Installation, grüne Lunge       Umgebung, Einrichtung       Zemes planēšana       Rasen, Grasplätze       Dārzu apūdeņošana       Auglīgas augsnes ievešana       Dārzu projektēšana, ierīkošana    Apstādījumi       Begrünung, Garten,-Parkprojekte,Ausstattung    Hauswarts Leistungen       Abfallausfuhr Gießanlagen    Installation von Bewässerungssystemen Āra apgaismojuma uzstādīšana Bächer und Teiche Anlegung    Gartensbeleuchtung
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 31658
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 335193

Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Lielanteni, Holzbearbeitung
Lielanteni, HolzbearbeitungBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Malvīne, Gasthaus
Malvīne, GasthausMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Dvina, Gasthaus
Dvina, GasthausNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Paradīzes graudi, Blumen in Jurmala
Paradīzes graudi, Blumen in JurmalaParadīzes graudi, Blumen in Jurmala
AQUA SAN, SIA, Sanitätstechnik
AQUA SAN, SIA, SanitätstechnikAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Deko Alianse, Blumenladen
Deko Alianse, BlumenladenSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Visi banneri